Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
landryneczki_mw VN Niebocko
nn Tactiek My
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Tetwin passt de bal met de wreef. Link rent richting de bal. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Link verovert de bal door een tackle van achteren. Link schiet op doel. Stelzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rodokanakis met een snelle inworp. Özdemir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneşdoğan. Güneşdoğan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Harasimowicz onderschept slim de pass. Harasimowicz speelt de bal door. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ... Stelzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
landryneczki_mw - VN Niebocko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: landryneczki_mw 62%, VN Niebocko 38%.
landryneczki_mw - VN Niebocko 0:1

57e minuut.
Novaković geeft een hoge lob. Paź heeft problemen om de bal te vangen. Link rent richting de bal. Link geeft de bal voor. Harasimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madziar is nu in balbezit. Madziar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
landryneczki_mw - VN Niebocko 0:2

62e minuut.
Novaković met een sublieme pass. Harasimowicz rent richting de bal. Harasimowicz passt de bal zonder na te denken. Civardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Civardi geeft een hoge lob. Stelzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap. Stelzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harasimowicz zal de hoekschop nemen. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap. Stelzer bokst de bal weg.

66e minuut.
Tetwin met een snelle inworp. Daar is Harasimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Deja zijn tegenspeler op de grond. Deja krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski geeft een hoge lob. Abreu speelt de bal door. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz draait met de bal, schiet en ... Hồng Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Güneşdoğan probeert naar een medespeler te passen. Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir passt de bal zonder na te denken. Madziar is nu in balbezit. Madziar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Civardi met een snelle inworp. Harasimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Harasimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasimowicz geeft de bal voor. Link maakt een snoekduik en kopt de bal. Stelzer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: landryneczki_mw 65%, VN Niebocko 35%.
landryneczki_mw - VN Niebocko 0:2