Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarków2019 Zjednoczeni Rychwał
352 Tactiek nowość
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 34.8
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski passt de bal in één keer door. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Petelski probeert naar een medespeler te passen. Fenyő speelt de bal door. Aberle rent richting de bal. Aberle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski geeft een hoge lob. Petelski kopt de bal weg. Lucena is nu in balbezit. Lucena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Borowiec is nu in balbezit. Tang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borowiec. Borowiec krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rudnik geeft een lange en hoge pass. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurbe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lurbe krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Thiaguinho geeft de bal voor. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka passt de bal met de wreef. Lucena rent richting de bal. Lucena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gulgowski speelt de bal door. Vona is nu in balbezit. Hradzil rent richting de bal. Hradzil geeft een hoge lob. Turmiński verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baszkiewicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mayorga de bal. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil haalt uit met een fantastische trap. Kałkus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Zjednoczeni Rychwał 1:0

43e minuut.
Baszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Baszkiewicz passt de bal in één keer door. Vona rent richting de bal. Vona draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczutowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gulgowski zal de hoekschop nemen. Lurbe kopt de bal weg. Borowiec probeert de bal aan de voet te houden. Hradzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 43%, Zjednoczeni Rychwał 57%.
FC Czarków2019 - Zjednoczeni Rychwał 1:0

49e minuut.
Borowiec is nu in balbezit. Mayorga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Borowiec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Zjednoczeni Rychwał 2:0

51e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski probeert naar een medespeler te passen. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona draait met de bal, schiet en ... Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Zjednoczeni Rychwał 3:0

57e minuut.
Vona passt de bal met de wreef. Gulgowski heeft problemen om de bal te vangen. Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Borowiec rent richting de bal. Borowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Dulecha komt het veld opgelopen. Zambak komt het veld opgelopen. Grecea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski heeft problemen om de bal te vangen. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil haalt uit met een fantastische trap. Kałkus bokst de bal weg.

77e minuut.
Lurbe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rudnik de bal onder controle te krijgen. Aberle is nu in balbezit. Aberle draait met de bal, schiet en ... Garalà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Zjednoczeni Rychwał 3:1

90e minuut.
Szczutowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gardocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 28%, Zjednoczeni Rychwał 72%.
FC Czarków2019 - Zjednoczeni Rychwał 3:1