Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Army FC Łukowice B.
main Tactiek super
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu geeft de bal voor. Preich heeft problemen om de bal te vangen. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 1:0

8e minuut.
Kivekäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivekäs met een sublieme pass. Məhərrəmov speelt de bal door. Infante controleert de bal met de borst. Infante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal met de wreef. Bożałek rent richting de bal. Bożałek geeft een lange en hoge pass. Stegienka krijgt zijn hoofd ertegen. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Baljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urs rent richting de bal. Urs met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Cazelato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 2:0

17e minuut.
Urs kopt de bal weg. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich passt de bal in één keer door. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rais met een snelle inworp. Stegienka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Andreescu rent richting de bal. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Preich rent richting de bal. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich draait met de bal, schiet en ... Cazelato bokst de bal weg. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 3:0

32e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Urs de bal. Urs speelt de bal door. Klungelig pakt Cierpich de bal. Cierpich geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bożałek probeert naar een medespeler te passen. Van Loon is nu in balbezit. Van Loon passt de bal met de wreef. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Andreescu de bal. Andreescu passt de bal met de wreef. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mojżysz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreescu met een snelle inworp. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Cazelato trapt de bal weg. Məhərrəmov kopt de bal weg. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante geeft een lange en hoge pass. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cierpich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierpich geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 45%, FC Łukowice B. 55%.
Green Army - FC Łukowice B. 3:0

48e minuut.
Infante kopt de bal weg. Urs rent richting de bal. Urs passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Rais geeft een lange en hoge pass. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek probeert naar een medespeler te passen. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kaes is nu in balbezit. Məhərrəmov onderschept slim de pass. Məhərrəmov speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Andreescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov geeft een lange en hoge pass. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 4:0

61e minuut.
Məhərrəmov speelt de bal door. Andreescu heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu speelt de bal door. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Urs passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Cierpich is nu in balbezit. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Cazelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 5:0

66e minuut.
Bruycker komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante geeft de bal voor. Mojżysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cierpich rent richting de bal. Cierpich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Gori komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Məhərrəmov geeft een lange en hoge pass. Infante krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Mojżysz de bal. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 6:0

77e minuut.
Cazelato speelt de bal door. Gori kopt de bal weg. Daar is Nogly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Urs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Cierpich heeft problemen om de bal te vangen. Cierpich passt de bal met de wreef. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaes rent richting de bal. Kaes met een sublieme pass. Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Urs met een sublieme pass. Andreescu speelt de bal door. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel. Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 7:0

87e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu geeft de bal voor. Mojżysz kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - FC Łukowice B. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 30%, FC Łukowice B. 70%.
Green Army - FC Łukowice B. 8:0