Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łukowice B. Green Army
super Tactiek main
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Kaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante passt de bal met de wreef. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bożałek probeert naar een medespeler te passen. Van Loon is nu in balbezit. Van Loon geeft een lange en hoge pass. Stegienka rent richting de bal. Stegienka draait met de bal, schiet en ... Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Məhərrəmov geeft de bal voor. Preich rent richting de bal. Cierpich verovert de bal door een tackle van achteren. Cierpich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Green Army 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Kaes de bal. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Cazelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Green Army 0:2

21e minuut.
Andreescu met een sublieme pass. Preich is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel. Cazelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Green Army 0:3

23e minuut.
Məhərrəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhərrəmov geeft een lange en hoge pass. Cierpich kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Cazelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Green Army 0:4

27e minuut.
Cierpich is nu in balbezit. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich is nu in balbezit. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Green Army 0:5

41e minuut.
Urs kopt de bal weg. Cierpich rent richting de bal. Cierpich passt de bal in één keer door. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 63%, Green Army 37%.
FC Łukowice B. - Green Army 0:5

49e minuut.
Andreescu heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Preich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cazelato trapt de bal weg van het doel. Andreescu kopt de bal weg. Infante rent richting de bal. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sassanguie onderschept slim de pass. Sassanguie geeft een hoge lob. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Cazelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mojżysz geeft de bal voor. Inworp. Andreescu met de inworp. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Urs probeert naar een medespeler te passen. Cierpich is nu in balbezit. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Bruycker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Məhərrəmov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Məhərrəmov geeft de bal voor. Infante springt en kopt de bal. Cazelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Green Army 0:6

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gori komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kivekäs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Məhərrəmov de bal. Məhərrəmov geeft de bal voor. Cazelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Andreescu met een snelle inworp. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov geeft de bal voor. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Cierpich heeft problemen om de bal te vangen. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu geeft de bal voor. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 62%, Green Army 38%.
FC Łukowice B. - Green Army 0:6