Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko FC Szmulki
My Tactiek artakuj
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 28
zeer goed Schieten slecht
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Torradinho geeft de bal voor. Novaković geeft de bal voor. Harasimowicz kopt de bal weg. Link rent richting de bal. Link schiet op doel. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madziar rent richting de bal. Madziar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 1:0

19e minuut.
Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski passt de bal zonder na te denken. Torradinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir onderschept slim de pass. Juuriksoo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Glibo speelt de bal door. Cachorro González rent richting de bal. Siedłowski maakt een afschuwelijke overtreding. Siedłowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Wierzba geeft een lange en hoge pass. Juuriksoo heeft problemen om de bal te vangen. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ... Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Matthews geeft een lange en hoge pass. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Harasimowicz is nu in balbezit. Harasimowicz geeft een lange en hoge pass. Madziar springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Van de Paar de bal. Van de Paar onderschept slim de pass. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Özdemir passt de bal zonder na te denken. Civardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Civardi geeft de bal voor. Harasimowicz rent richting de bal. Harasimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Link passt de bal in één keer door. Madziar rent richting de bal. Link rent richting de bal. Link haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 35%, FC Szmulki 65%.
VN Niebocko - FC Szmulki 2:0

52e minuut.
Inworp. Siedłowski met een snelle inworp. Özdemir is nu in balbezit. Özdemir geeft een hoge lob. Harasimowicz kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Civardi passt de bal in één keer door. Daar is Özdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdemir geeft een lange en hoge pass. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link schiet op doel. Uciński bokst de bal weg.

58e minuut.
Derwan passt de bal in één keer door. Siedłowski met een sublieme pass. Torradinho rent richting de bal. Özdemir onderschept slim de pass. Özdemir geeft een hoge lob. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juuriksoo kopt de bal weg. Civardi geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Link is nu in balbezit. Link draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 3:0

60e minuut.
Wierzba is nu in balbezit. Wierzba geeft een lange en hoge pass. Özdemir kopt de bal weg. Link is nu in balbezit. Link draait met de bal, schiet en ... Uciński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 4:0

62e minuut.
Link passt de bal met de wreef. Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir passt de bal met de wreef. Link rent richting de bal. Link draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Kosider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar haalt uit met een fantastische trap. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Harasimowicz is nu in balbezit. Harasimowicz geeft een hoge lob. Torradinho kopt de bal weg. Novaković is nu in balbezit. Novaković haalt uit met een fantastische trap. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 5:0

70e minuut.
Wardencki geeft een lange en hoge pass. Harasimowicz rent richting de bal. Harasimowicz passt de bal met de wreef. Madziar is nu in balbezit. Madziar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 6:0

76e minuut.
Civardi verovert de bal door een tackle van achteren. Civardi geeft een hoge lob. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link haalt uit met een fantastische trap. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 7:0

82e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Link de bal. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Novaković is nu in balbezit. Novaković passt de bal in één keer door. Link rent richting de bal. Link schiet op doel. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Szmulki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 19%, FC Szmulki 81%.
VN Niebocko - FC Szmulki 8:0