Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szmulki VN Niebocko
artakuj Tactiek My
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Tetwin speelt de bal door. Harasimowicz is nu in balbezit. Harasimowicz geeft een hoge lob. Link springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:1

6e minuut.
Civardi rent richting de bal. Derwan rent richting de bal. Harasimowicz rent richting de bal. Harasimowicz geeft een lange en hoge pass. Link maakt een snoekduik en kopt de bal. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:2

8e minuut.
Matthews geeft de bal voor. Siedłowski kopt de bal weg. Özdemir speelt de bal door. Link is nu in balbezit. Link schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:3

11e minuut.
Harasimowicz probeert naar een medespeler te passen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juuriksoo met een sublieme pass. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:4

14e minuut.
Wardencki geeft de bal voor. Van de Paar heeft problemen om de bal te vangen. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:5

21e minuut.
Civardi met een sublieme pass. Harasimowicz is nu in balbezit. Harasimowicz geeft de bal voor. Link is nu in balbezit. Link schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:6

23e minuut.
Link kopt de bal weg. Harasimowicz geeft de bal voor. Madziar heeft problemen om de bal te vangen. Link rent richting de bal. Link schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kosider kopt de bal weg. Daar is Juuriksoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Link onderschept slim de pass. Link haalt uit met een fantastische trap. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:7

33e minuut.
Matthews onderschept slim de pass. Matthews passt de bal zonder na te denken. Wardencki probeert naar een medespeler te passen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:8

36e minuut.
Glibo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malzoni komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Juuriksoo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimowicz geeft een hoge lob. Torradinho kopt de bal weg. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 73%, VN Niebocko 27%.
FC Szmulki - VN Niebocko 0:9

51e minuut.
Kosider geeft een hoge lob. Wardencki speelt de bal door. Link probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Link schiet op doel. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:10

61e minuut.
Novaković geeft de bal voor. Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft een lange en hoge pass. Link springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:11

75e minuut.
Juuriksoo verovert de bal door een tackle van achteren. Juuriksoo passt de bal zonder na te denken. Harasimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimowicz geeft een hoge lob. Link maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Madziar is nu in balbezit. Madziar schiet op doel. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:12

77e minuut.
Cachorro González rent richting de bal. Siedłowski onderschept slim de pass. Civardi geeft de bal voor. Link is nu in balbezit. Link schiet op doel. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pieczkowski passt de bal met de wreef. Madziar rent richting de bal. Madziar passt de bal in één keer door. Link is nu in balbezit. Link draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Civardi rent richting de bal. Civardi geeft een lange en hoge pass. Madziar kopt de bal weg. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ... Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - VN Niebocko 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 76%, VN Niebocko 24%.
FC Szmulki - VN Niebocko 0:13