Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
landryneczki_mw North Sandwich
nn Tactiek nowość
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Čunčić met een snelle inworp. Zuidema geeft de bal voor. Daar is Paź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Stelzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Arolat onderschept slim de pass. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amsjö de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Stelzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mạnh Hùng kopt de bal weg. Arolat controleert de bal met de borst. Güneşdoğan met een sublieme pass. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper schiet op doel. Stelzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Poper is nu in balbezit. Poper geeft een lange en hoge pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Stelzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
landryneczki_mw - North Sandwich 0:1

31e minuut.
Kryger met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huanca met de inworp. Kilar geeft een lange en hoge pass. Zuidema maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
landryneczki_mw - North Sandwich 0:2

40e minuut.
Poper rent richting de bal. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: landryneczki_mw 69%, North Sandwich 31%.
landryneczki_mw - North Sandwich 0:2

48e minuut.
Kilar passt de bal in één keer door. Huanca rent richting de bal. Huanca probeert naar een medespeler te passen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Čunčić passt de bal zonder na te denken. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema geeft een lange en hoge pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
landryneczki_mw - North Sandwich 0:3

70e minuut.
Sidorowski is nu in balbezit. Zuidema verovert de bal door een tackle van achteren. Zuidema passt de bal in één keer door. Poper rent richting de bal. Poper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stelzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Güneşdoğan passt de bal in één keer door. Zuidema probeert naar een medespeler te passen. Poper rent richting de bal. Daar is Poper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
landryneczki_mw - North Sandwich 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: landryneczki_mw 66%, North Sandwich 34%.
landryneczki_mw - North Sandwich 0:4