Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gustos NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
siete Tactiek PDT
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 62.3
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
İbrahimbəyov rent richting de bal. Rosellini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İbrahimbəyov raakt geblesseerd tijdens het duel. Xostikyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

13e minuut.
Nowosielski kopt de bal weg. Daar is Míča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegienka begaat een overtreding. Stegienka krijgt een gele kaart. Míča is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowosielski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xostikyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Míča is nu in balbezit. Takó onderschept slim de pass. Takó geeft een lange en hoge pass. Cozarak heeft problemen om de bal te vangen. Nurso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wallace geeft de bal voor. Sielczak kopt de bal weg. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. de Paiva Júnior rent richting de bal. de Paiva Júnior schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Furkó met een snelle inworp. Otero met een sublieme pass. Xostikyan heeft problemen om de bal te vangen. Xostikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wallace onderschept slim de pass. Wallace geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowosielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2

44e minuut.
Inworp. Neagu met een snelle inworp. Pozo geeft een lange en hoge pass. Nurso krijgt zijn hoofd ertegen. Sielczak controleert de bal met de borst. Consuegra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 54%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 46%.
FC Gustos - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2

48e minuut.
Míča kopt de bal weg. Xostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wallace. Xostikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Otero komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:3

63e minuut.
Furkó passt de bal zonder na te denken. de Paiva Júnior rent richting de bal. Haozhe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haozhe krijgt een gele kaart. de Paiva Júnior is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Paiva Júnior met een snel genomen vrije trap. Daar is Batisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Takó onderschept slim de pass. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero met een sublieme pass. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan schiet op doel. Talu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 57%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 43%.
FC Gustos - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:3