Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawadiaki FC-ANDRESPOL
4-2-3-1 Tactiek jabaduu
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă begaat een overtreding. Brunat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dello Stritto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hudák is nu in balbezit. Hudák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Peterys rent richting de bal. Peterys met een sublieme pass. Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin draait met de bal, schiet en ... Bellomi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt de Santa Catarina de bal. Brunat rent richting de bal. de Santa Catarina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Santa Catarina krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski speelt de bal door. Dello Stritto probeert naar een medespeler te passen. Hudák rent richting de bal. Hudák haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Krušina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tussen is nu in balbezit. Lipovšek verovert de bal door een tackle van achteren. Lipovšek geeft een hoge lob. Hudák springt en kopt de bal. Jeleń bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:1

18e minuut.
Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santa Catarina onderschept slim de pass. de Santa Catarina met een sublieme pass. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... Jeleń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lewandowski neemt de hoekschop. Krušina kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brunat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:2

20e minuut.
Mạnh Tuấn speelt de bal door. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski passt de bal in één keer door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mạnh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Tuấn geeft een lange en hoge pass. Thierstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Thierstein schiet op doel. Bellomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Hudák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panasewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panasewicz geeft een hoge lob. Thierstein rent richting de bal. Thierstein schiet op doel. Bellomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thierstein is nu in balbezit. Thierstein haalt uit met een fantastische trap. Bellomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawadiaki 56%, FC-ANDRESPOL 44%.
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:2

48e minuut.
Krušina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipovšek rent richting de bal. Lipovšek probeert naar een medespeler te passen. Hudák is nu in balbezit. Hudák schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Chmielewski probeert de bal met de borst te controleren. Krušina rent richting de bal. Krušina passt de bal met de wreef. Hudák rent richting de bal. Hudák draait met de bal, schiet en ... Jeleń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:3

69e minuut.
Thierstein passt de bal met de wreef. Peterys is nu in balbezit. Peterys passt de bal in één keer door. de Santa Catarina geeft de bal voor. Kujawiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Thierstein is nu in balbezit. Mạnh Tuấn onderschept slim de pass. Mạnh Tuấn geeft een hoge lob. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Jeleń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Krušina is nu in balbezit. Krušina geeft een hoge lob. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:4

81e minuut.
Lipovšek speelt de bal door. Krušina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušina passt de bal zonder na te denken. Dello Stritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dello Stritto haalt uit met een fantastische trap. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is de Santa Catarina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Santa Catarina geeft de bal voor. Travers kopt de bal weg. Brunat kan de bal niet met de borst controleren. Lewandowski geeft een hoge lob. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Peterys rent richting de bal. Krušina onderschept slim de pass. Krušina probeert naar een medespeler te passen. Hudák rent richting de bal. Hudák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dello Stritto is nu in balbezit. Dello Stritto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawadiaki 57%, FC-ANDRESPOL 43%.
Zawadiaki - FC-ANDRESPOL 0:5