Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Vilanova San Rjs
Cerberus 1.0 Tactiek san
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 40.7
solid Schieten adequate
outstanding Passen average
good Verdedigen adequate


18e minuut.
Reber probeert naar een medespeler te passen. Revnic kan de bal niet met de borst controleren. Scháněl is nu in balbezit. Revnic verovert de bal door een tackle van achteren. Revnic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Scháněl geeft een hoge lob. Gerasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsetskhladze. Tsetskhladze krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Revnic is nu in balbezit. Revnic probeert naar een medespeler te passen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczałkowski onderschept slim de pass. Wyczałkowski haalt uit met een fantastische trap. Lévêque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bandieri probeert naar een medespeler te passen. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Shawcross maakt een afschuwelijke overtreding. Shawcross krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tsetskhladze rent richting de bal. De Rop verovert de bal door een tackle van achteren. De Rop geeft de bal voor. Betanco is nu in balbezit. Betanco draait met de bal, schiet en ... Fenkanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 60%, San Rjs 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - San Rjs 0:0

46e minuut.
Herbut passt de bal in één keer door. Shawcross bereikt de bal nog maar net als eerste. Shawcross geeft een lange en hoge pass. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Orhun begaat een overtreding. Calvo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calvo met een snel genomen vrije trap. Betanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bandieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halada komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Altamirano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamirano geeft de bal voor. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft de bal voor. Betanco krijgt zijn hoofd ertegen. Fenkanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Wyczałkowski onderschept slim de pass. Wyczałkowski speelt de bal door. Revnic rent richting de bal. Revnic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - San Rjs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 43%, San Rjs 57%.
Red Bull Vilanova - San Rjs 0:1