Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Vilanova FC Gustos
Cerberus 1.0 Tactiek siete
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten excellent
formidable Passen solid
solid Verdedigen outstanding


9e minuut.
Altamirano kopt de bal weg. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka passt de bal in één keer door. Nurso is nu in balbezit. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Lévêque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lévêque met een harde bal richting middenveld. Pozo rent richting de bal. Pozo passt de bal met de wreef. Nurso is nu in balbezit. Nurso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Altamirano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altamirano. Nurso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nurso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lévêque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Shawcross rent richting de bal. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo passt de bal met de wreef. Nurso rent richting de bal. Nurso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 67%, FC Gustos 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - FC Gustos 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Pozo de bal. Pozo geeft een hoge lob. Nurso is nu in balbezit. Nurso draait met de bal, schiet en ... Lévêque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - FC Gustos 0:1

55e minuut.
Scháněl verovert de bal door een tackle van achteren. Scháněl speelt de bal door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo geeft een hoge lob. Nurso maakt een snoekduik en kopt de bal. Lévêque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nurso rent richting de bal. Nurso draait met de bal, schiet en ... Lévêque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - FC Gustos 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Neagu de bal. Inworp. Scháněl met de inworp. Pozo geeft een lange en hoge pass. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Neagu verovert de bal door een tackle van achteren. Neagu passt de bal in één keer door. Nurso rent richting de bal. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Lévêque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - FC Gustos 0:3

89e minuut.
Talu neemt vlug de vrije trap. Calvo controleert de bal met de borst. Pozo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pozo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 66%, FC Gustos 34%.
Red Bull Vilanova - FC Gustos 0:3