Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawadiaki Ks.Silesia.Rybnik
4-2-3-1 Tactiek a6
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Carrucci rent richting de bal. Ayrancı begaat een overtreding. Carrucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peterys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrucci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Thierstein de bal. Thierstein passt de bal in één keer door. Carrucci rent richting de bal. Carrucci schiet op doel. Špecián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal in één keer door. Inworp. Peterys met de inworp. Ziemianin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski passt de bal in één keer door. Carrucci speelt de bal door. Thierstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Thierstein schiet op doel. Špecián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Thierstein speelt de bal door. Peterys bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterys passt de bal met de wreef. Carrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawadiaki 38%, Ks.Silesia.Rybnik 62%.
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 2:0

46e minuut.
Morariu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thierstein met een snelle inworp. Peterys geeft de bal voor. Carrucci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Panasewicz is nu in balbezit. Panasewicz passt de bal in één keer door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski geeft de bal voor. Kiên Cường rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Terry maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jeandupeux rent richting de bal. Frăţilă rent richting de bal. Jeandupeux onderschept slim de pass. Jeandupeux schiet op doel. Jeleń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Panasewicz de bal. Kiên Cường is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 2:1

58e minuut.
de Santa Catarina geeft een hoge lob. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Terry is nu in balbezit. Kremblewski onderschept slim de pass. Kremblewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jeleń met een sublieme pass. Carrucci kopt de bal weg. Ziemianin rent richting de bal. Klungelig pakt Ziemianin de bal. Ziemianin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Segura passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziemianin neemt de hoekschop. Carrucci springt en kopt de bal. Špecián maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Špecián trapt de bal weg. Kiên Cường kopt de bal weg. Frăţilă heeft problemen om de bal te vangen. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux schiet op doel. Jeleń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 2:2

70e minuut.
Segura kopt de bal weg. Panasewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jeandupeux rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Segura zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Ziemianin rent richting de bal. Daar is Ziemianin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemianin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeandupeux rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmielewski. Chmielewski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Carrucci de bal. Terry rent richting de bal. Carrucci verovert de bal door een tackle van achteren. Carrucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 3:2

79e minuut.
Carrucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziemianin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Carrucci rent richting de bal. Carrucci haalt uit met een fantastische trap. Špecián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kremblewski heeft problemen om de bal te vangen. Carrucci is nu in balbezit. Carrucci schiet op doel. Špecián probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lanzaat passt de bal met de wreef. Środa is nu in balbezit. Ayrancı begaat een overtreding. Środa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Środa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lanzaat is nu in balbezit. Peterys verovert de bal door een tackle van achteren. Peterys geeft een hoge lob. Thierstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Thierstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawadiaki 41%, Ks.Silesia.Rybnik 59%.
Zawadiaki - Ks.Silesia.Rybnik 3:2