Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Rjs Zawadiaki
san Tactiek 4-2-3-1
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
46.5 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Bandieri probeert naar een medespeler te passen. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bondar de bal. Bondar haalt uit met een fantastische trap. Jeleń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Zawadiaki 1:0

6e minuut.
Bondar schiet op doel. Jeleń met een sublieme pass. Orhun kopt de bal weg. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Thierstein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chatzioannou komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Orhun met de inworp. Bandieri met een sublieme pass. Tsetskhladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze geeft een lange en hoge pass. Revnic krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Reber met een sublieme pass. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun speelt de bal door. Reber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chmielewski kopt de bal weg. Daar is Yağcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterys geeft een lange en hoge pass. Carrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrucci haalt uit met een fantastische trap. Fenkanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Carrucci rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 55%, Zawadiaki 45%.
San Rjs - Zawadiaki 1:0

48e minuut.
de Santa Catarina rent richting de bal. de Santa Catarina passt de bal zonder na te denken. Bondar rent richting de bal. Bondar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Herbut probeert naar een medespeler te passen. Džekerenac is nu in balbezit. Džekerenac geeft een hoge lob. Daar is Bondar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tsetskhladze speelt de bal door. Bondar is nu in balbezit. Met opzet legt Panasewicz zijn tegenspeler op de grond. Panasewicz krijgt een gele kaart. Bondar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandieri wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chatzioannou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baillo neemt vlug de vrije trap. Revnic rent richting de bal. Revnic draait met de bal, schiet en ... Jeleń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Zawadiaki 2:0

71e minuut.
Tsetskhladze onderschept slim de pass. Tsetskhladze met een sublieme pass. Peterys is nu in balbezit. Peterys geeft de bal voor. Carrucci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Reber is nu in balbezit. Reber passt de bal zonder na te denken. Bondar rent richting de bal. Bondar draait met de bal, schiet en ... Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Zawadiaki 3:0

78e minuut.
Džekerenac kopt de bal weg. Tsetskhladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze speelt de bal door. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic haalt uit met een fantastische trap. Jeleń bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Zawadiaki 4:0

84e minuut.
Ren is nu in balbezit. Tsetskhladze onderschept slim de pass. Tsetskhladze met een sublieme pass. Daar is Revnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revnic haalt uit met een fantastische trap. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 41%, Zawadiaki 59%.
San Rjs - Zawadiaki 4:0