Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ San Rjs
TAKTYKA 02 Tactiek san
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 44.9
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen goed


7e minuut.
Tsetskhladze kopt de bal weg. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar verovert de bal door een tackle van achteren. Bondar haalt uit met een fantastische trap. Consuegra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 0:1

10e minuut.
de Paiva Júnior onderschept slim de pass. de Paiva Júnior geeft een lange en hoge pass. Hundebøl met een sublieme pass. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto haalt uit met een fantastische trap. Fenkanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hundebøl speelt de bal door. de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsetskhladze begaat een overtreding. Tsetskhladze krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hoàng Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quang geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 1:1

20e minuut.
Sielczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baillo de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai passt de bal zonder na te denken. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabuto zal de hoekschop nemen. Kurucsai maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 2:1

27e minuut.
Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó verovert de bal door een tackle van achteren. Revnic is nu in balbezit. Revnic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
de Paiva Júnior geeft de bal voor. Herbut is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 3:1

38e minuut.
Cabuto rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabuto met de inworp. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kurucsai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsetskhladze. Kurucsai raakt geblesseerd tijdens het duel. Hundebøl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kurucsai kopt de bal weg. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 46%, San Rjs 54%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 3:1

50e minuut.
Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Fenkanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 4:1

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowosielski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Furkó is nu in balbezit. Furkó geeft een hoge lob. Kurucsai kopt de bal weg. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nowosielski geeft een hoge lob. Kałkowski is nu in balbezit. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Furkó geeft de bal voor. Baillo is nu in balbezit. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski schiet op doel. Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 5:1

77e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Orhun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowosielski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hundebøl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Džekerenac onderschept slim de pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai schiet op doel. Fenkanin bokst de bal weg.

79e minuut.
Hundebøl geeft de bal voor. Kurucsai kopt de bal weg. Klungelig pakt Baillo de bal. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 6:1

85e minuut.
Baillo probeert de bal aan de voet te houden. Drăgan rent richting de bal. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Fenkanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 7:1

88e minuut.
Inworp. Garguła komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bandieri passt de bal met de wreef. Baillo rent richting de bal. Baillo geeft de bal voor. Reber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 47%, San Rjs 53%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - San Rjs 7:1