Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ Ks.Silesia.Rybnik
TAKTYKA 02 Tactiek a6
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 36.2
formidable Schieten good
very good Passen average
outstanding Verdedigen good


2e minuut.
Furkó is nu in balbezit. Furkó geeft een lange en hoge pass. Morariu is nu in balbezit. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan schiet op doel. Špecián bokst de bal weg. Míča is nu in balbezit. Míča speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. Špecián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Jeandupeux rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furkó. Jeandupeux is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þorbjörnsson met een snel genomen vrije trap. Jeandupeux rent richting de bal. Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Drăgan rent richting de bal. de Paiva Júnior is nu in balbezit. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Špecián met een harde bal richting middenveld. Hundebøl kopt de bal weg. Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de Paiva Júnior onderschept slim de pass. de Paiva Júnior passt de bal in één keer door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 1:0

14e minuut.
Szlezák passt de bal in één keer door. Ayrancı rent richting de bal. Ayrancı speelt de bal door. Kiên Cường is nu in balbezit. Kiên Cường schiet op doel. Consuegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lanzaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan onderschept slim de pass. Þorbjörnsson begaat een overtreding. Þorbjörnsson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Trybuła geeft een lange en hoge pass. de Paiva Júnior kopt de bal weg. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 2:0

25e minuut.
Špecián trapt de bal weg. Kiên Cường is nu in balbezit. Kiên Cường passt de bal in één keer door. Daar is Jeandupeux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeandupeux schiet op doel. Consuegra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Míča rent richting de bal. Míča passt de bal met de wreef. de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkó geeft een hoge lob. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Míča is nu in balbezit. Míča geeft een hoge lob. de Paiva Júnior rent richting de bal. de Paiva Júnior haalt uit met een fantastische trap. Špecián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 3:0

37e minuut.
Hundebøl verovert de bal door een tackle van achteren. Hundebøl speelt de bal door. Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Míča draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt Terry de bal. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Špecián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 5:0

42e minuut.
Þorbjörnsson is nu in balbezit. de Paiva Júnior onderschept slim de pass. de Paiva Júnior passt de bal met de wreef. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Špecián bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 37%, Ks.Silesia.Rybnik 63%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 5:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Þorbjörnsson de bal onder controle te krijgen. Inworp. de Paiva Júnior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel. Špecián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Špecián met een sublieme pass. Furkó kopt de bal weg. Klungelig pakt Morariu de bal. Hundebøl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hundebøl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 6:0

61e minuut.
Doeltrap. Gaduła komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Drăgan kopt de bal weg. Hundebøl is nu in balbezit. Hundebøl passt de bal in één keer door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan schiet op doel. Špecián bokst de bal weg.

87e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Hoàng Quang met een sublieme pass. Furkó heeft problemen om de bal te vangen. Lanzaat geeft een lange en hoge pass. Furkó geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 29%, Ks.Silesia.Rybnik 71%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - Ks.Silesia.Rybnik 7:0