Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.131 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16361
Uks Potrzebowo Qter
Test 2 Tactiek nova2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Topolek is nu in balbezit. Topolek geeft de bal voor. Inworp. Keen met de inworp. Fullerton geeft een hoge lob. Smiotanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Maebe passt de bal zonder na te denken. Paszek rent richting de bal. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Qter 0:1

8e minuut.
Simić heeft problemen om de bal te vangen. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szlachta geeft een lange en hoge pass. Collado is nu in balbezit. Găleşanu onderschept slim de pass. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Szlachta neemt vlug de vrije trap. Simić kopt de bal weg. Klungelig pakt Collado de bal. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Smaczny passt de bal in één keer door. Rołka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keen. Keen krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Keen geeft de bal voor. Andrun kopt de bal weg. Klungelig pakt Szlachta de bal. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Germino met een sublieme pass. Simić speelt de bal door. Topolek met een sublieme pass. Maebe is nu in balbezit. Maebe schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 64%, Qter 36%.
Uks Potrzebowo - Qter 0:1

53e minuut.
Szlachta onderschept slim de pass. Germino bereikt de bal nog maar net als eerste. Germino geeft een hoge lob. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Paszek rent richting de bal. Simić rent richting de bal. Simić passt de bal in één keer door. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Andrun met een snelle inworp. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić passt de bal met de wreef. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Deyanov onderschept slim de pass. Deyanov passt de bal zonder na te denken. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu kan de bal niet met de borst controleren. Bălăşoiu schiet op doel. Smiotanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton schiet op doel. Smiotanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uks Potrzebowo - Qter 1:1

70e minuut.
Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal zonder na te denken. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Qter 1:2

74e minuut.
Collado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paszek met een snelle inworp. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Andrun geeft een hoge lob. Szulej speelt de bal door. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Smaczny de bal. Smaczny geeft een hoge lob. Smiotanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek geeft de bal voor. Klungelig pakt Maebe de bal. Gonda geeft de bal voor. Bălăşoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uks Potrzebowo - Qter 2:2

82e minuut.
Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej speelt de bal door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Szlachta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fullerton. Szlachta raakt geblesseerd tijdens het duel. Szlachta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maebe probeert de bal aan de voet te houden. Maebe schiet op doel. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Qter 2:3

90e minuut.
Topolek passt de bal met de wreef. Rołka speelt de bal door. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe haalt uit met een fantastische trap. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 50%, Qter 50%.
Uks Potrzebowo - Qter 2:3