Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol AGH RADOM 2
History Tactiek 32212zw
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Vitalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalino passt de bal in één keer door. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - AGH RADOM 2 1:0

14e minuut.
Gović rent richting de bal. Carciofalo begaat een overtreding. Gović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vitalino rent richting de bal. Vitalino geeft een hoge lob. Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse geeft een lange en hoge pass. Almerares springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gović passt de bal zonder na te denken. Vitalino rent richting de bal. Vitalino passt de bal met de wreef. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marulanda kopt de bal weg. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Birse geeft een lange en hoge pass. Almerares maakt een snoekduik en kopt de bal. Küsser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Regulewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abatantuono met een snelle inworp. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vitalino geeft een hoge lob. Daar is Carciofalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović haalt uit met een fantastische trap. Küsser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olivares met een snelle inworp. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Saravia ... Strafschop! Aiuti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kardáš kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Almerares kan de bal niet met de borst controleren. Traineira onderschept slim de pass. Marulanda maakt een afschuwelijke overtreding. Marulanda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Traineira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Türkoğlu met een snel genomen vrije trap. Abatantuono kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 48%, AGH RADOM 2 52%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - AGH RADOM 2 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regulewicz met de inworp. Vitalino speelt de bal door. Gović is nu in balbezit. Gović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Almerares passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vitalino de bal. Vitalino geeft een lange en hoge pass. Gović is nu in balbezit. Gović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Aiuti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Saravia ... Strafschop! Saravia krijgt een gele kaart. Aiuti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saravia speelt de bal door. Kardáš neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Almerares is nu in balbezit. Vitalino geeft de bal voor. Almerares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković haalt uit met een fantastische trap. Küsser bokst de bal weg. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel. Küsser bokst de bal weg.

55e minuut.
Galinho kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vitalino zal de hoekschop nemen. Gović springt en kopt de bal. Küsser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - AGH RADOM 2 2:0

58e minuut.
Birse passt de bal met de wreef. Carciofalo probeert naar een medespeler te passen. Mrdaković met een sublieme pass. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gović kopt de bal weg. Daar is Traineira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traineira probeert naar een medespeler te passen. Gović is nu in balbezit. Gović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ondulado probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rybus de bal. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mrdaković rent richting de bal. Met opzet legt Türkoğlu zijn tegenspeler op de grond. Mrdaković raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrdaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Almerares kopt de bal weg. Carciofalo heeft problemen om de bal te vangen. Gović is nu in balbezit. Gović haalt uit met een fantastische trap. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Gović passt de bal zonder na te denken. Vitalino is nu in balbezit. Vitalino passt de bal zonder na te denken. Almerares rent richting de bal. Almerares schiet op doel. De bal raakt de paal. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitalino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Almerares kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - AGH RADOM 2 3:0

75e minuut.
Inworp. Halil komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Olivares passt de bal in één keer door. Halil rent richting de bal. Aiuti is nu in balbezit. Halil is nu in balbezit. Halil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Halil rent richting de bal. Mrdaković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mrdaković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Olivares passt de bal in één keer door. Halil is nu in balbezit. Zahko is nu in balbezit. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Ondulado trapt de bal weg. Vitalino kopt de bal weg. Almerares is nu in balbezit. Almerares geeft de bal voor. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 39%, AGH RADOM 2 61%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - AGH RADOM 2 3:0