Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team FC Kończyska
5-3-2 Bukietowa Tactiek ATaK
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.3 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:0

6e minuut.
Cuervo met een sublieme pass. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik onderschept slim de pass. Kupcik geeft een lange en hoge pass. Peneş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gündüzler niet meer kan verder spelen. Kieruczenko komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pizarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu passt de bal in één keer door. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dumiok rent richting de bal. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok onderschept slim de pass. Dumiok geeft een hoge lob. van de Linden rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ołdak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Passaretti is nu in balbezit. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Kieruczenko bokst de bal weg.

29e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. Klungelig pakt Słonimski de bal. Słonimski geeft de bal voor. de Neve is nu in balbezit. de Neve schiet op doel. Kieruczenko bokst de bal weg. de Neve krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Quang Ðạt zijn tegenspeler op de grond. Ołdak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ołdak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Neve is nu in balbezit. de Neve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:1

37e minuut.
Ołdak passt de bal met de wreef. de Neve rent richting de bal. de Neve passt de bal in één keer door. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Kieruczenko bokst de bal weg.

38e minuut.
de Neve met de inworp. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Passaretti probeert de bal aan de voet te houden. Kieruczenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:2

40e minuut.
Sánchez Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo passt de bal in één keer door. Peneş rent richting de bal. Peneş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 62%, FC Kończyska 38%.
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:2

46e minuut.
Ołdak speelt de bal door. de Neve rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuervo. Cuervo krijgt een gele kaart. de Neve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Curiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koszakow kan de bal niet met de borst controleren. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sandecki neemt de hoekschop. Căruţaşu springt en kopt de bal. Kieruczenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Passaretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Neve is nu in balbezit. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:3

56e minuut.
Pizarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ołdak is nu in balbezit. Koszakow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ołdak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ołdak kan niet meer verder spelen. Džeko komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sandecki passt de bal in één keer door. Džeko is nu in balbezit. Džeko probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Džeko bereikt de bal nog maar net als eerste. Džeko passt de bal in één keer door. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki passt de bal met de wreef. Căruţaşu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Căruţaşu krijgt zijn hoofd ertegen. Quang Ðạt is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Neve neemt de hoekschop. Căruţaşu springt en kopt de bal. Kieruczenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:4

71e minuut.
Džeko rent richting de bal. Džeko met een sublieme pass. Sandecki rent richting de bal. Sandecki geeft een hoge lob. Căruţaşu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:5

74e minuut.
de Neve geeft een hoge lob. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel. İlkateş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sánchez Curiel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert van de Linden de bal onder controle te krijgen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel. Kieruczenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:6

78e minuut.
Džeko geeft de bal voor. İlkateş kopt de bal weg. Quang Ðạt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:7

89e minuut.
Rasori rent richting de bal. Sánchez Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Curiel met een sublieme pass. de Neve is nu in balbezit. de Neve geeft de bal voor. Kieruczenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 60%, FC Kończyska 40%.
Bukietowa Team - FC Kończyska 1:7