Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Nieboczowy Sieje7
442 Tactiek 541
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten adequate
poor Passen solid
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Suchy onderschept slim de pass. Suchy geeft een lange en hoge pass. Sołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtysik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vertongen met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Silbermann de bal. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Sołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtysik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rodas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dobrogeanu passt de bal met de wreef. Tzekos is nu in balbezit. Tzekos passt de bal met de wreef. Doente rent richting de bal. Doente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 0:1

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fudali trapt de bal weg. Dobrogeanu kopt de bal weg. Silbermann is nu in balbezit. Silbermann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Doente kopt de bal weg. Bambagioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbermann verovert de bal door een tackle van achteren. Silbermann haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 0:2

25e minuut.
Faron met een sublieme pass. Silbermann is nu in balbezit. Prochownik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prochownik krijgt een gele kaart. Silbermann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dobrogeanu neemt zijn aanloop. Fudali bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Dobrogeanu passt de bal zonder na te denken. Silbermann rent richting de bal. Bambagioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbermann verovert de bal door een tackle van achteren. Silbermann haalt uit met een fantastische trap. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 66%, Sieje7 34%.
Odra Nieboczowy - Sieje7 0:2

50e minuut.
Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iamşci met de inworp. Faron geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Faron geeft de bal voor. Tzekos is nu in balbezit. Sergent legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tzekos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dobrogeanu neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Fudali speelt de bal door. Dobrogeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bambagioni de bal. Silbermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tzekos rent richting de bal. Tzekos probeert naar een medespeler te passen. Silbermann rent richting de bal. Doente rent richting de bal. Doente haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silbermann is nu in balbezit. Silbermann draait met de bal, schiet en ... Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 0:3

70e minuut.
Prochownik kopt de bal weg. Iamşci heeft problemen om de bal te vangen. Iamşci met een sublieme pass. Silbermann is nu in balbezit. Silbermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Fudali trapt de bal weg. Doente rent richting de bal. Doente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 0:4

73e minuut.
Sołtysik heeft problemen om de bal te vangen. Doente is nu in balbezit. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita geeft een lange en hoge pass. Suchy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 1:4

74e minuut.
Rodas geeft een hoge lob. Silbermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prochownik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Silbermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doente legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Iamşci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iamşci geeft een lange en hoge pass. Bambagioni heeft problemen om de bal te vangen. Silbermann is nu in balbezit. Silbermann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Tzekos passt de bal in één keer door. Daar is Silbermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zurita. Zurita krijgt een gele kaart. Silbermann raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrogeanu met een snel genomen vrije trap. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silbermann heeft problemen om de bal te vangen. Doente rent richting de bal. Doente schiet op doel. Na een snelle pass probeert Silbermann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 1:5

90e minuut.
Pawlica geeft een hoge lob. Dobrogeanu kopt de bal weg. Silbermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente rent richting de bal. Doente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zurita met een sublieme pass. Dobrogeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doente haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bambagioni de bal onder controle te krijgen. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silbermann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Sieje7 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 68%, Sieje7 32%.
Odra Nieboczowy - Sieje7 1:6