Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turin FC AGH RADOM 2
Normal Tactiek 32212zw
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 50.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Knioch probeert naar een medespeler te passen. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Abatantuono de bal. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap. Kosnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu met een sublieme pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. Kosnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:1

6e minuut.
Kosowski passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu met een sublieme pass. Kardáš probeert de bal met de borst te controleren. Kardáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono probeert naar een medespeler te passen. Aiuti probeert de bal met de borst te controleren. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Kosnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:2

10e minuut.
Kardáš is nu in balbezit. Tache geeft de bal voor. Klungelig pakt Medalik de bal. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:3

14e minuut.
Kardáš rent richting de bal. Tache is nu in balbezit. Tache passt de bal zonder na te denken. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Traineira speelt de bal door. Aiuti is nu in balbezit. Kardáš rent richting de bal. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:4

18e minuut.
Matulewicz kopt de bal weg. Aiuti met een sublieme pass. Kardáš controleert de bal met de borst. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiuti rent richting de bal. Aiuti passt de bal zonder na te denken. Tache geeft een lange en hoge pass. Abatantuono krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

26e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:5

27e minuut.
Klungelig pakt Turecki de bal. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš onderschept slim de pass. Kardáš schiet op doel. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Tache is nu in balbezit. Tache geeft de bal voor. Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:6

32e minuut.
Traineira passt de bal zonder na te denken. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti passt de bal in één keer door. Kardáš rent richting de bal. Kardáš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:7

37e minuut.
Matulewicz probeert naar een medespeler te passen. Tache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kardáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tache onderschept slim de pass. Tache passt de bal zonder na te denken. Kardáš rent richting de bal. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Abatantuono rent richting de bal. Abatantuono passt de bal zonder na te denken. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš schiet op doel. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:8

43e minuut.
Türkoğlu speelt de bal door. Aiuti is nu in balbezit. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Turecki de bal. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Kardáš rent richting de bal. Kardáš draait met de bal, schiet en ... Kosnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tache met een sublieme pass. Kardáš rent richting de bal. Kardáš passt de bal met de wreef. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turin FC 79%, AGH RADOM 2 21%.
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:8

48e minuut.
Abatantuono met een sublieme pass. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache passt de bal zonder na te denken. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono geeft de bal voor. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kosnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Carciofalo verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Medalik trapt de bal weg. Tache kopt de bal weg. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Aiuti is nu in balbezit. Aiuti passt de bal zonder na te denken. Daar is Kardáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardáš draait met de bal, schiet en ... Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:9

71e minuut.
Giunta komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Abatantuono met een sublieme pass. Capek is nu in balbezit. Aiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kosnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:10

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giunta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:11

79e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turecki probeert naar een medespeler te passen. Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abatantuono zal de hoekschop nemen. Kardáš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Turecki heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu geeft een lange en hoge pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:12

86e minuut.
Abatantuono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti geeft de bal voor. Kardáš rent richting de bal. Kardáš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Aiuti passt de bal met de wreef. Giunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Matulewicz is nu in balbezit. Giunta onderschept slim de pass. Giunta passt de bal zonder na te denken. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kosnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Giunta rent richting de bal. Giunta speelt de bal door. Klungelig pakt Aiuti de bal. Kardáš rent richting de bal. Kardáš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turin FC 77%, AGH RADOM 2 23%.
Juventus Turin FC - AGH RADOM 2 0:12