Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol Uks Potrzebowo
History Tactiek masz wjeb
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Adriano rent richting de bal. Fullerton onderschept slim de pass. Fullerton passt de bal in één keer door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Dzurják verovert de bal door een tackle van achteren. Dzurják speelt de bal door. Zabłocki speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Smaczny met een snelle inworp. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton geeft een lange en hoge pass. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Keen probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fullerton speelt de bal door. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki speelt de bal door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Paal! Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:1

17e minuut.
Rybus is nu in balbezit. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bălăşoiu speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:2

18e minuut.
Daar is Vitalino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitalino passt de bal met de wreef. Regulewicz speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Collado speelt de bal door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu passt de bal in één keer door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Keen met de inworp. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Smaczny rent richting de bal. Smaczny passt de bal in één keer door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Keen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitalino. Keen raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzurják met een snel genomen vrije trap. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fullerton passt de bal met de wreef. Keen is nu in balbezit. Keen speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bălăşoiu rent richting de bal. Smaczny rent richting de bal. Smaczny passt de bal met de wreef. Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki schiet op doel. Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:3

38e minuut.
Almerares probeert naar een medespeler te passen. Gović is nu in balbezit. Bălăşoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bălăşoiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Rybus probeert naar een medespeler te passen. Vitalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalino passt de bal in één keer door. Gović rent richting de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fullerton kan de bal niet met de borst controleren. Dzurják rent richting de bal. Dzurják passt de bal met de wreef. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 68%, Uks Potrzebowo 32%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:3

46e minuut.
Maćkowiak komt het veld opgelopen. Agazzino komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rybus is nu in balbezit. Rybus geeft een lange en hoge pass. Fullerton speelt de bal door. Smaczny rent richting de bal. Smaczny haalt uit met een fantastische trap. Ondulado bokst de bal weg.

49e minuut.
Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabłocki. Zabłocki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vitalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalino geeft de bal voor. Agazzino onderschept slim de pass. Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Almerares met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Wujaszczyk de bal onder controle te krijgen. Maćkowiak geeft een hoge lob. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ondulado trapt de bal weg. Keen kopt de bal weg. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Ondulado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:4

60e minuut.
Szulej komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Keen speelt de bal door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel. Zahko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:5

74e minuut.
Keen is nu in balbezit. Keen passt de bal in één keer door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Zahko rent richting de bal. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 56%, Uks Potrzebowo 44%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Uks Potrzebowo 0:6