Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.131 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24391
Uks Potrzebowo MLKS Lechia Sędziszów Małopol
masz wjeb Tactiek History
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Birse controleert de bal met de borst. Mrdaković geeft een lange en hoge pass. Dzurják geeft een lange en hoge pass. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Birse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gonda de bal. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Szulej geeft de bal voor. Bălăşoiu kopt de bal weg. Saravia geeft een hoge lob. Gović is nu in balbezit. Gović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Fullerton kopt de bal weg. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Bumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:0

13e minuut.
Mrdaković is nu in balbezit. Mrdaković geeft de bal voor. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:1

16e minuut.
Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal met de wreef. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Bumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 2:1

17e minuut.
Inworp. Smaczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rybus is nu in balbezit. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki geeft een hoge lob. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Bumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Adriano rent richting de bal. Klungelig pakt Adriano de bal. Adriano met een sublieme pass. Almerares is nu in balbezit. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Szulej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki geeft een hoge lob. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki passt de bal met de wreef. Fullerton speelt de bal door. Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 3:1

30e minuut.
Gović geeft een lange en hoge pass. Adriano rent richting de bal. Gonda begaat een overtreding. Gonda krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bălăşoiu kopt de bal weg. Saravia is nu in balbezit. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Bumann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 4:1

33e minuut.
Rybus kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzurják zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulej rent richting de bal. Szulej geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Szulej rent richting de bal. Szulej passt de bal zonder na te denken. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 5:1

37e minuut.
Dzurják met een sublieme pass. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton passt de bal zonder na te denken. Szulej met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 6:1

41e minuut.
Smaczny speelt de bal door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu passt de bal met de wreef. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Bumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Saravia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Smaczny met een snelle inworp. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 35%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 65%.
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 6:1

46e minuut.
Keen komt het veld opgelopen. Maćkowiak komt het veld opgelopen. Agazzino komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Szulej passt de bal in één keer door. Belnikolovski is nu in balbezit. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki schiet op doel. Bumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bumann trapt de bal weg van het doel. Keen kopt de bal weg. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Bumann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 7:1

53e minuut.
Zabłocki is nu in balbezit. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki schiet op doel. Bumann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 8:1

57e minuut.
Almerares is nu in balbezit. Almerares probeert naar een medespeler te passen. Gović rent richting de bal. Gović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 8:2

59e minuut.
Szulej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzurják probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 9:2

61e minuut.
Szulej met een sublieme pass. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Keen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 10:2

67e minuut.
Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen is nu in balbezit. Keen geeft de bal voor. Klungelig pakt Zabłocki de bal. Zabłocki schiet op doel. Bumann bokst de bal weg.

71e minuut.
Fullerton met een sublieme pass. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal in één keer door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zahko kopt de bal weg. Gović is nu in balbezit. Gović passt de bal zonder na te denken. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marulanda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Almerares is nu in balbezit. Almerares draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 10:3

76e minuut.
Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu met een sublieme pass. Szulej met een sublieme pass. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Inworp. Gonda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzurják met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Bumann bokst de bal weg.

84e minuut.
Adriano heeft problemen om de bal te vangen. Adriano speelt de bal door. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda geeft een lange en hoge pass. Almerares maakt een snoekduik en kopt de bal. Ochoa bokst de bal weg.

86e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal met de wreef. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Bumann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 11:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 33%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 67%.
Uks Potrzebowo - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 11:3