Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Nieboczowy Bukietowa Team
442 Tactiek 5-3-2 Bukietowa
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 43
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Rybicki speelt de bal door. Peneş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bambagioni. Bambagioni krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita rent richting de bal. Zurita geeft de bal voor. Klungelig pakt Peneş de bal. Peneş schiet op doel. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:1

14e minuut.
Rasori passt de bal met de wreef. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo passt de bal in één keer door. Peneş rent richting de bal. Peneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:2

18e minuut.
Suchy is nu in balbezit. Quang Ðạt verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðạt geeft de bal voor. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zurita kopt de bal weg. Oberstraß probeert de bal aan de voet te houden. Miñambres Pascual speelt de bal door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rasori passt de bal met de wreef. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo geeft de bal voor. Peneş rent richting de bal. Peneş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oberstraß heeft problemen om de bal te vangen. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori passt de bal zonder na te denken. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Miñambres Pascual onderschept slim de pass. Miñambres Pascual heeft problemen om de bal te vangen. Miñambres Pascual geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peneş de bal. Peneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:3

35e minuut.
Oberstraß kopt de bal weg. Rasori is nu in balbezit. Rasori met een sublieme pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 59%, Bukietowa Team 41%.
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:4

46e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Hoffmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cuervo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybicki met een snel genomen vrije trap. Zurita kopt de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Rybicki geeft een lange en hoge pass. Cuervo kopt de bal weg. Peneş rent richting de bal. Peneş schiet op doel. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:5

51e minuut.
Cuervo is nu in balbezit. Zurita speelt de bal door. Daar is Miñambres Pascual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miñambres Pascual geeft een hoge lob. Peneş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rasori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Peneş is nu in balbezit. Peneş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Lavallén onderschept slim de pass. Lavallén geeft een hoge lob. Miñambres Pascual kopt de bal weg. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Fudali bokst de bal weg.

58e minuut.
Quang Ðạt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kieruczenko komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Miñambres Pascual zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zurita probeert naar een medespeler te passen. Rasori geeft een lange en hoge pass. Peneş is nu in balbezit. Peneş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kieruczenko met een snelle inworp. Rasori is nu in balbezit. Rasori geeft een lange en hoge pass. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Peneş schiet op doel. Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:6

88e minuut.
Lavallén geeft een lange en hoge pass. Peneş rent richting de bal. Peneş speelt de bal door. Cuervo rent richting de bal. Cuervo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:7

90e minuut.
Peneş rent richting de bal. Morin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peneş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Cuervo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 57%, Bukietowa Team 43%.
Odra Nieboczowy - Bukietowa Team 0:7