Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol Qter
History Tactiek nova2
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Andrun geeft een hoge lob. Marulanda kopt de bal weg. Łatczewski probeert de bal met de borst te controleren. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almerares rent richting de bal. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Smiotanko trapt de bal weg van het doel. Simić kopt de bal weg. Maebe speelt de bal door. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 0:1

7e minuut.
Birse geeft een hoge lob. Baglini kopt de bal weg. Simić speelt de bal door. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu schiet op doel. Bumann bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łatczewski met de inworp. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 0:2

14e minuut.
Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski geeft de bal voor. Gović kopt de bal weg. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paszek zal de hoekschop nemen. Maebe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rołka met een sublieme pass. Paszek rent richting de bal. Paszek passt de bal met de wreef. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Rybus de bal. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu passt de bal zonder na te denken. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Birse de bal. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe passt de bal met de wreef. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu draait met de bal, schiet en ... Bumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 0:3

27e minuut.
Germino probeert naar een medespeler te passen. Birse is nu in balbezit. Birse passt de bal met de wreef. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ... Smiotanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Germino de bal. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 1:3

37e minuut.
Zahko geeft een hoge lob. Inworp. Rołka met de inworp. Maebe is nu in balbezit. Maebe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 1:4

42e minuut.
Daar is Zahko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe speelt de bal door. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 70%, Qter 30%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 1:4

53e minuut.
Zahko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka passt de bal met de wreef. Maebe rent richting de bal. Maebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Birse speelt de bal door. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković geeft de bal voor. Almerares krijgt zijn hoofd ertegen. Smiotanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

70e minuut.
Adriano rent richting de bal. Szlachta begaat een overtreding. Adriano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marulanda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gović heeft problemen om de bal te vangen. Germino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović verovert de bal door een tackle van achteren. Gović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Paszek rent richting de bal. Paszek passt de bal met de wreef. Rołka met een sublieme pass. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Rybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găleşanu is nu in balbezit. Belnikolovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belnikolovski krijgt een gele kaart. Găleşanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paszek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maebe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 1:5

77e minuut.
Paszek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adriano. Paszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łatczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maebe maakt een snoekduik en kopt de bal. Bumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 1:6

88e minuut.
Daar is Szlachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrun krijgt een gele kaart. Almerares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Almerares zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Smiotanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 2:6

89e minuut.
Paszek passt de bal zonder na te denken. Simić speelt de bal door. Rołka rent richting de bal. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 66%, Qter 34%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Qter 2:6