Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kończyska Odra Nieboczowy
ATaK Tactiek 442
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten average
good Passen weak
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bambagioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Neve is nu in balbezit. de Neve schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 1:0

4e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki kan de bal niet met de borst controleren. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Daar is Sandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki geeft een hoge lob. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Neve rent richting de bal. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 2:0

11e minuut.
Sánchez Curiel met een sublieme pass. de Neve is nu in balbezit. Bambagioni probeert naar een medespeler te passen. de Neve is nu in balbezit. de Neve haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sołtysik probeert naar een medespeler te passen. Słonimski rent richting de bal. Słonimski passt de bal met de wreef. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Neve rent richting de bal. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fudali niet meer kan verder spelen. Kasprzyk komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki passt de bal in één keer door. Daar is de Neve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Neve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Morin de bal. Sánchez Curiel rent richting de bal. Zurita rent richting de bal. Sánchez Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Ołdak rent richting de bal. Ołdak passt de bal met de wreef. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bambagioni trapt de bal weg van het doel. Ołdak geeft de bal voor. Sandecki probeert naar een medespeler te passen. de Neve is nu in balbezit. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ołdak geeft een lange en hoge pass. de Neve rent richting de bal. de Neve heeft problemen om de bal te vangen. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 3:0

34e minuut.
Kasprzyk met een harde bal richting middenveld. Sánchez Curiel kopt de bal weg. Ołdak speelt de bal door. de Neve is nu in balbezit. de Neve draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Sergent de bal. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak passt de bal met de wreef. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kończyska 20%, Odra Nieboczowy 80%.
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Curiel met een snelle inworp. Sergent bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve onderschept slim de pass. de Neve geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Sandecki de bal. Sandecki met een sublieme pass. Ołdak met een sublieme pass. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sergent speelt de bal door. Klungelig pakt Sandecki de bal. Sandecki passt de bal in één keer door. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sánchez Curiel speelt de bal door. de Neve rent richting de bal. de Neve passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Prochownik geeft een lange en hoge pass. Sánchez Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Curiel passt de bal zonder na te denken. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk bokst de bal weg.

73e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sergent de bal. de Neve is nu in balbezit. de Neve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pawlica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gmyrek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak onderschept slim de pass. Ołdak met een sublieme pass. de Neve rent richting de bal. de Neve schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 4:0

85e minuut.
Hoffmann passt de bal met de wreef. Dumiok rent richting de bal. Dumiok geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Sánchez Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Curiel passt de bal in één keer door. Daar is Sandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kończyska 26%, Odra Nieboczowy 74%.
FC Kończyska - Odra Nieboczowy 5:0