Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Nieboczowy FC Kończyska
442 Tactiek ATaK
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak passt de bal in één keer door. de Neve is nu in balbezit. de Neve haalt uit met een fantastische trap. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:1

3e minuut.
Sánchez Curiel probeert naar een medespeler te passen. Bartolo geeft een lange en hoge pass. de Neve kopt de bal weg. Kijek is nu in balbezit. Kijek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
de Neve is nu in balbezit. de Neve geeft de bal voor. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:2

14e minuut.
Suchy speelt de bal door. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak passt de bal met de wreef. de Neve heeft problemen om de bal te vangen. de Neve haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sánchez Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Curiel geeft een lange en hoge pass. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve schiet op doel. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pawlica geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Neve de bal. Sergent is nu in balbezit. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:3

18e minuut.
Daar is Włodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołdak rent richting de bal. Ołdak geeft een hoge lob. de Neve rent richting de bal. de Neve haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dumiok geeft de bal voor. Kijek kopt de bal weg. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:4

25e minuut.
Sánchez Curiel passt de bal zonder na te denken. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve passt de bal in één keer door. Kijek is nu in balbezit. Kijek draait met de bal, schiet en ... Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:5

29e minuut.
Sánchez Curiel speelt de bal door. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak speelt de bal door. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ołdak onderschept slim de pass. Ołdak passt de bal met de wreef. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ołdak is nu in balbezit. Ołdak speelt de bal door. Kijek heeft problemen om de bal te vangen. Kijek schiet op doel. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:6

39e minuut.
Oberstraß bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak verovert de bal door een tackle van achteren. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. de Neve rent richting de bal. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:7

39e minuut.
Ołdak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Căruţaşu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 74%, FC Kończyska 26%.
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Curiel de bal. Sergent rent richting de bal. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. de Neve rent richting de bal. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sánchez Curiel rent richting de bal. Sánchez Curiel geeft de bal voor. Kijek rent richting de bal. Kijek draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:8

56e minuut.
Sánchez Curiel geeft een hoge lob. Kijek heeft problemen om de bal te vangen. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Prochownik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sánchez Curiel passt de bal met de wreef. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki passt de bal in één keer door. Kijek is nu in balbezit. Kijek draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bambagioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijek rent richting de bal. Kijek haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Sandecki speelt de bal door. Klungelig pakt Kijek de bal. Kijek haalt uit met een fantastische trap. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:9

66e minuut.
Căruţaşu kopt de bal weg. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki probeert naar een medespeler te passen. Kijek rent richting de bal. Kijek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Sergent de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Neve geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandecki rent richting de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sánchez Curiel geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki probeert naar een medespeler te passen. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Prochownik met een sublieme pass. Sandecki is nu in balbezit. Daar is Sandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki geeft een lange en hoge pass. de Neve maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Kijek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijek passt de bal met de wreef. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:10

85e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki geeft de bal voor. Włodyga heeft problemen om de bal te vangen. de Neve rent richting de bal. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:11

88e minuut.
de Neve geeft de bal voor. Klungelig pakt Prochownik de bal. Kijek is nu in balbezit. Kijek draait met de bal, schiet en ... Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bartolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolo speelt de bal door. Pilich probeert naar een medespeler te passen. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 78%, FC Kończyska 22%.
Odra Nieboczowy - FC Kończyska 0:11