Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:49
  • Competitiewedstrijd: Liga V.131 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 27770
Uks Potrzebowo Bukietowa Team
masz wjeb Tactiek rog3
51% Balbezit 49%
6% Spel op eigen helft 94%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 43.5
outstanding Schieten weak
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Zabłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki passt de bal met de wreef. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 1:0

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulej zal de hoekschop nemen. Smaczny kopt de bal weg. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 2:0

8e minuut.
Szulej is nu in balbezit. Szulej geeft de bal voor. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Gündüzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 3:0

10e minuut.
Kozdra speelt de bal door. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny passt de bal met de wreef. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 4:0

11e minuut.
Fullerton passt de bal in één keer door. Szulej is nu in balbezit. Szulej speelt de bal door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Collado probeert naar een medespeler te passen. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Gündüzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Smaczny neemt de hoekschop. Zabłocki met een sublieme pass. Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Gündüzler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 5:0

17e minuut.
Smaczny met de inworp. Zabłocki met een sublieme pass. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 6:0

18e minuut.
Koszakow passt de bal met de wreef. Inworp. Szulej met de inworp. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
van de Linden heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki is nu in balbezit. van de Linden begaat een overtreding. Zabłocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabłocki wilt de vrije trap nemen. Gündüzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Gündüzler bokst de bal weg.

22e minuut.
Peneş probeert de bal aan de voet te houden. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fullerton speelt de bal door. Klungelig pakt Zabłocki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueroa. Zabłocki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dzurják neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Inworp. Smaczny met de inworp. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Smaczny rent richting de bal. Smaczny speelt de bal door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 7:0

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zabłocki kopt de bal weg. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler bokst de bal weg.

33e minuut.
Gündüzler trapt de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzurják. Dzurják krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda geeft de bal voor. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 8:0

38e minuut.
Klungelig pakt Koszakow de bal. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny passt de bal in één keer door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Zabłocki is nu in balbezit. Szulej is nu in balbezit. Szulej passt de bal met de wreef. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler bokst de bal weg.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smaczny zal de hoekschop nemen. Szulej kopt de bal weg. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van de Linden heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 5%, Bukietowa Team 95%.
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 9:0

46e minuut.
Keen komt het veld opgelopen. Maćkowiak komt het veld opgelopen. Agazzino komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Keen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton geeft de bal voor. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 10:0

49e minuut.
Szulej met een snelle inworp. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki passt de bal in één keer door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fullerton passt de bal met de wreef. Szulej rent richting de bal. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Passaretti speelt de bal door. Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual geeft een hoge lob. Keen geeft een hoge lob. Bălăşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Keen is nu in balbezit. Keen passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 11:0

58e minuut.
Peneş speelt de bal door. van de Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 12:0

61e minuut.
Dzurják passt de bal in één keer door. Fullerton met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 13:0

62e minuut.
Figueroa passt de bal zonder na te denken. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 14:0

65e minuut.
Peneş onderschept slim de pass. Dzurják onderschept slim de pass. Daar is Szulej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulej geeft een hoge lob. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gündüzler met een harde bal richting middenveld. Fullerton rent richting de bal. Fullerton met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keen neemt de hoekschop. Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 15:0

72e minuut.
Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 16:0

74e minuut.
Maćkowiak met een sublieme pass. Szulej rent richting de bal. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Fullerton geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Keen met een snelle inworp. Zabłocki speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 17:0

78e minuut.
Agazzino passt de bal in één keer door. Gonda probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Gündüzler bokst de bal weg.

82e minuut.
Szulej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszakow. Szulej raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulej met een snel genomen vrije trap. Bălăşoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dzurják bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szulej de bal. Szulej geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton geeft een hoge lob. Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel. Gündüzler bokst de bal weg. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 18:0

86e minuut.
Klungelig pakt Koszakow de bal. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Passaretti speelt de bal door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szulej kopt de bal weg. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keen zal de hoekschop nemen. Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 7%, Bukietowa Team 93%.
Uks Potrzebowo - Bukietowa Team 19:0