Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol Odra Nieboczowy
History Tactiek 442
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 31.4
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Birse met een sublieme pass. Gović rent richting de bal. Gović passt de bal zonder na te denken. Almerares is nu in balbezit. Almerares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Belnikolovski geeft een lange en hoge pass. Rybus kopt de bal weg. Almerares met een sublieme pass. Gović is nu in balbezit. Gović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Adriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birse geeft een hoge lob. Bambagioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović onderschept slim de pass. Gović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mrdaković rent richting de bal. Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Gović is nu in balbezit. Gović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Almerares passt de bal zonder na te denken. Gović is nu in balbezit. Prochownik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Almerares neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Mrdaković kopt de bal weg. Adriano probeert naar een medespeler te passen. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 1:0

19e minuut.
Bambagioni geeft de bal voor. Zurita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gović rent richting de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 2:0

24e minuut.
Bambagioni rent richting de bal. Gović verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita begaat een overtreding. Zurita krijgt een gele kaart. Gović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marulanda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zurita geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahko met de inworp. Mrdaković is nu in balbezit. Mrdaković draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk bokst de bal weg.

25e minuut.
Kasprzyk met een sublieme pass. Birse kopt de bal weg. Hoffmann controleert de bal met de borst. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković geeft een hoge lob. Paal!

26e minuut.
Hoffmann kopt de bal weg. Adriano rent richting de bal. Adriano passt de bal in één keer door. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gović rent richting de bal. Marulanda is nu in balbezit. Gović rent richting de bal. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft een hoge lob. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Prochownik geeft een lange en hoge pass. Birse is nu in balbezit. Birse geeft de bal voor. Klungelig pakt Almerares de bal. Almerares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zurita geeft een lange en hoge pass. Almerares geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gović is nu in balbezit. Gović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 3:0

31e minuut.
Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft de bal voor. Almerares is nu in balbezit. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 4:0

32e minuut.
Suchy rent richting de bal. Suchy passt de bal met de wreef. Sergent is nu in balbezit. Gović onderschept slim de pass. Gović draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 5:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marulanda met de inworp. Birse geeft een lange en hoge pass. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sergent bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda onderschept slim de pass. Marulanda probeert naar een medespeler te passen. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Adriano geeft een lange en hoge pass. Bambagioni heeft problemen om de bal te vangen. Mrdaković met een sublieme pass. Daar is Gović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bambagioni geeft de bal voor. Adriano rent richting de bal. Adriano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mrdaković de bal. Mrdaković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 23%, Odra Nieboczowy 77%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 5:0

47e minuut.
Daar is Rybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybus speelt de bal door. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel. Kasprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Birse passt de bal met de wreef. Mrdaković probeert de bal aan de voet te houden. Almerares is nu in balbezit. Almerares draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Almerares geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gović is nu in balbezit. Gović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 6:0

54e minuut.
Marulanda geeft een lange en hoge pass. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 7:0

54e minuut.
Marulanda probeert naar een medespeler te passen. Adriano rent richting de bal. Adriano speelt de bal door. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Morin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Suchy maakt een snoekduik en kopt de bal. Belnikolovski onderschept slim de pass. Bumann bokst de bal weg.

66e minuut.
Birse is nu in balbezit. Birse passt de bal in één keer door. Almerares is nu in balbezit. Almerares draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oberstraß is nu in balbezit. Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano probeert naar een medespeler te passen. Almerares rent richting de bal. Almerares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Marulanda passt de bal zonder na te denken. Zahko rent richting de bal. Zahko geeft een hoge lob. Almerares probeert de bal met de borst te controleren. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bambagioni geeft een hoge lob. Adriano kopt de bal weg. Birse geeft een hoge lob. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marulanda zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gović de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zahko passt de bal met de wreef. Gović is nu in balbezit. Gović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Almerares de bal. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdaković speelt de bal door. Bambagioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović onderschept slim de pass. Gović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bambagioni geeft de bal voor. Inworp. Adriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birse is nu in balbezit. Birse geeft de bal voor. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 8:0

89e minuut.
Hoffmann geeft de bal voor. Rybus rent richting de bal. Rybus met een sublieme pass. Almerares rent richting de bal. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rybus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regulewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 13%, Odra Nieboczowy 87%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Odra Nieboczowy 8:0