Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol Sieje7
History Tactiek 541
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 47.6
very good Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Almerares is nu in balbezit. Alvarez is nu in balbezit. Vitalino begaat een overtreding. Vitalino krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Marulanda heeft problemen om de bal te vangen. Faron onderschept slim de pass. Faron geeft de bal voor. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sitek raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrogeanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Sieje7 0:1

15e minuut.
Cuneo met een sublieme pass. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vitalino kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuneo de bal. Mrdaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdaković geeft een hoge lob. Gović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Sieje7 1:1

22e minuut.
Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuneo verovert de bal door een tackle van achteren. Mrdaković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mrdaković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mrdaković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Birse met een sublieme pass. Klungelig pakt Iamşci de bal. Marulanda speelt de bal door. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybus met een snelle inworp. Marulanda geeft een lange en hoge pass. Almerares rent richting de bal. Almerares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tündersepp met een sublieme pass. Faron is nu in balbezit. Marulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Marulanda geeft een lange en hoge pass. Almerares maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Sieje7 2:1

44e minuut.
Birse probeert naar een medespeler te passen. Regulewicz rent richting de bal. Doente rent richting de bal. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 54%, Sieje7 46%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Sieje7 2:1

46e minuut.
Tzekos rent richting de bal. Regulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Regulewicz geeft een lange en hoge pass. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Sitek kopt de bal weg. Vitalino speelt de bal door. Almerares rent richting de bal. Almerares schiet op doel. Vertongen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vitalino is nu in balbezit. Vitalino passt de bal in één keer door. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ... Vertongen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel. Vertongen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Sieje7 3:1

67e minuut.
Dobrogeanu passt de bal zonder na te denken. Cuneo is nu in balbezit. Cuneo speelt de bal door. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzekos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 51%, Sieje7 49%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - Sieje7 3:1