Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGH RADOM 2 Odra Nieboczowy
32212zw Tactiek 442
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 32.6
very good Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen good


5e minuut.
Morin passt de bal met de wreef. Türkoğlu speelt de bal door. Kardáš rent richting de bal. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Oberstraß kopt de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal met de wreef. Sołtysik is nu in balbezit. Sołtysik schiet op doel. Küsser bokst de bal weg. Traineira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Carciofalo de bal. Carciofalo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aiuti de bal. Kardáš rent richting de bal. Kardáš schiet op doel. Kasprzyk bokst de bal weg.

19e minuut.
Türkoğlu kopt de bal weg. Bambagioni heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti probeert naar een medespeler te passen. Abatantuono rent richting de bal. Abatantuono heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zurita passt de bal met de wreef. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono met een sublieme pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Odra Nieboczowy 1:0

27e minuut.
Olivares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilandžija komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Bilandžija is nu in balbezit. Bilandžija passt de bal zonder na te denken. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Albright met een sublieme pass. Bilandžija rent richting de bal. Bilandžija passt de bal zonder na te denken. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu onderschept slim de pass. Türkoğlu speelt de bal door. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bilandžija neemt de hoekschop. Abatantuono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oberstraß. Oberstraß krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Prochownik is nu in balbezit. Aiuti onderschept slim de pass. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Odra Nieboczowy 2:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brokułowski komt het veld opgelopen. Giunta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 51%, Odra Nieboczowy 49%.
AGH RADOM 2 - Odra Nieboczowy 2:0

51e minuut.
Albright verovert de bal door een tackle van achteren. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache geeft een lange en hoge pass. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sergent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergent geeft een hoge lob. Türkoğlu met een sublieme pass. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brokułowski probeert naar een medespeler te passen. Kardáš rent richting de bal. Zurita begaat een overtreding. Kardáš raakt geblesseerd tijdens het duel. Traineira komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Prochownik kopt de bal weg. Hoffmann speelt de bal door. Brokułowski probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono geeft de bal voor. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Prochownik geeft een lange en hoge pass. Aiuti probeert de bal aan de voet te houden. Brokułowski met een sublieme pass. Daar is Kardáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardáš schiet op doel. De bal raakt de paal. Kasprzyk bokst de bal weg. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Bambagioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Odra Nieboczowy 3:0

78e minuut.
Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk bokst de bal weg.

81e minuut.
Albright met de inworp. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono schiet op doel. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Odra Nieboczowy 4:0

85e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Brokułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brokułowski met een sublieme pass. Aiuti heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Prochownik trapt de bal weg. Brokułowski rent richting de bal. Brokułowski passt de bal in één keer door. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 38%, Odra Nieboczowy 62%.
AGH RADOM 2 - Odra Nieboczowy 4:0