Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Nieboczowy AGH RADOM 2
442 Tactiek 32212zw
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 50
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Jansa met een sublieme pass. Türkoğlu controleert de bal met de borst. Türkoğlu speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Aiuti probeert de bal met de borst te controleren. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Jansa met een sublieme pass. Türkoğlu controleert de bal met de borst. Türkoğlu met een sublieme pass. Aiuti heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Aiuti heeft problemen om de bal te vangen. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sołtysik probeert naar een medespeler te passen. Tache met een sublieme pass. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Albright is nu in balbezit. Albright geeft een lange en hoge pass. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Türkoğlu onderschept slim de pass. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kardáš rent richting de bal. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Küsser met een harde bal richting middenveld. Tache kopt de bal weg. Kardáš heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Kasprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Kardáš rent richting de bal. Kardáš passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 63%, AGH RADOM 2 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odra Nieboczowy - AGH RADOM 2 0:0

46e minuut.
Giunta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Abatantuono onderschept slim de pass. Abatantuono probeert naar een medespeler te passen. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abatantuono zal de hoekschop nemen. Kardáš springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Türkoğlu passt de bal met de wreef. Giunta rent richting de bal. Giunta met een sublieme pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - AGH RADOM 2 0:1

60e minuut.
Kardáš heeft problemen om de bal te vangen. Prochownik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kardáš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traineira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aiuti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Türkoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Pawlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti is nu in balbezit. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - AGH RADOM 2 0:2

64e minuut.
Bambagioni geeft de bal voor. Albright kopt de bal weg. Aiuti rent richting de bal. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prochownik probeert de bal met de borst te controleren. Kardáš rent richting de bal. Kardáš schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Carciofalo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Albright is nu in balbezit. Albright geeft een lange en hoge pass. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bambagioni rent richting de bal. Bambagioni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pawlica de bal onder controle te krijgen. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abatantuono rent richting de bal. Abatantuono geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aiuti rent richting de bal. Aiuti passt de bal met de wreef. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kardáš haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prochownik de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giunta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aiuti springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - AGH RADOM 2 0:3

89e minuut.
Sołtysik passt de bal in één keer door. Abatantuono is nu in balbezit. Sergent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergent krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 66%, AGH RADOM 2 34%.
Odra Nieboczowy - AGH RADOM 2 0:3