Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGH RADOM 2 FC Kończyska
32212zw Tactiek ATaK
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Galinho geeft de bal voor. Inworp. de Neve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ołdak rent richting de bal. Ołdak geeft een lange en hoge pass. Küsser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich geeft de bal voor. Sandecki kopt de bal weg. Kijek rent richting de bal. Kijek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Türkoğlu kopt de bal weg. Daar is Sánchez Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardáš met een sublieme pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. Guentzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Słonimski met de inworp. Sandecki rent richting de bal. Albright verovert de bal door een tackle van achteren. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Słonimski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Aiuti kopt de bal weg. Kardáš rent richting de bal. Sánchez Curiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kardáš raakt geblesseerd tijdens het duel. Traineira wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dumiok verovert de bal door een tackle van achteren. Ołdak rent richting de bal. Ołdak passt de bal zonder na te denken. Sandecki rent richting de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Küsser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 72%, FC Kończyska 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AGH RADOM 2 - FC Kończyska 0:0

48e minuut.
Ołdak met een sublieme pass. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansa krijgt een gele kaart. Kijek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ołdak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - FC Kończyska 0:1

53e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Albright legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kijek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - FC Kończyska 0:2

57e minuut.
Olivares rent richting de bal. Sánchez Curiel onderschept slim de pass. Sánchez Curiel passt de bal met de wreef. Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak schiet op doel. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Słonimski kopt de bal weg. Ołdak heeft problemen om de bal te vangen. Ołdak geeft de bal voor. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Inworp. Carciofalo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Olivares rent richting de bal. Sánchez Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Curiel speelt de bal door. de Neve is nu in balbezit. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Albright passt de bal met de wreef. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu geeft een hoge lob. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Guentzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Giunta komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sandecki passt de bal zonder na te denken. Jansa onderschept slim de pass. Kijek rent richting de bal. Kijek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Sánchez Curiel rent richting de bal. Ołdak is nu in balbezit. Ołdak passt de bal in één keer door. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve draait met de bal, schiet en ... Küsser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - FC Kończyska 0:3

90e minuut.
Sandecki met de inworp. Ołdak rent richting de bal. Ołdak met een sublieme pass. Kijek rent richting de bal. Kijek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 70%, FC Kończyska 30%.
AGH RADOM 2 - FC Kończyska 0:3