Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team MLKS Lechia Sędziszów Małopol
rog3 Tactiek History
48% Balbezit 52%
86% Spel op eigen helft 14%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Zahko is nu in balbezit. Zahko geeft een lange en hoge pass. Almerares kopt de bal weg. Gović heeft problemen om de bal te vangen. Gović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Gündüzler trapt de bal weg. Peneş controleert de bal met de borst. Peneş schiet op doel. Belnikolovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ondulado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Peneş is nu in balbezit. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Ondulado bokst de bal weg. Saravia verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:0

5e minuut.
Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk passt de bal zonder na te denken. Birse rent richting de bal. Birse geeft een lange en hoge pass. Almerares springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Quang Ðạt passt de bal zonder na te denken. Gović heeft problemen om de bal te vangen. van de Linden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van de Linden krijgt een gele kaart. Gović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Almerares kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Klungelig pakt Wujaszczyk de bal. Almerares is nu in balbezit. Almerares draait met de bal, schiet en ... Gündüzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft een hoge lob. Almerares springt en kopt de bal. Gündüzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Birse met een snelle inworp. Almerares geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zahko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gović de bal onder controle te krijgen. van de Linden is nu in balbezit. Marulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Marulanda draait met de bal, schiet en ... Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Almerares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gović heeft problemen om de bal te vangen. Gović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukietowa Team - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:1

44e minuut.
Adriano passt de bal in één keer door. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft een hoge lob. Almerares rent richting de bal. Almerares schiet op doel. Gündüzler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 82%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukietowa Team - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:1

50e minuut.
Zahko speelt de bal door. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk geeft een lange en hoge pass. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Wujaszczyk de bal. Wujaszczyk speelt de bal door. Almerares heeft problemen om de bal te vangen. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marulanda rent richting de bal. Marulanda geeft een hoge lob. Almerares springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:2

70e minuut.
Zahko passt de bal in één keer door. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano geeft de bal voor. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Zahko heeft problemen om de bal te vangen. Zahko geeft een lange en hoge pass. Marulanda met een sublieme pass. Wujaszczyk geeft een lange en hoge pass. Almerares maakt een snoekduik en kopt de bal. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Peneş kopt de bal weg. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Peneş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adriano is nu in balbezit. Adriano passt de bal zonder na te denken. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Almerares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueroa. Almerares raakt geblesseerd tijdens het duel. Marulanda met een snel genomen vrije trap. Almerares springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 89%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 11%.
Bukietowa Team - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:3