Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odra Nieboczowy Uks Potrzebowo
442 Tactiek masz wjeb
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pawlica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaczny met een snelle inworp. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dzurják probeert naar een medespeler te passen. Smaczny rent richting de bal. Smaczny passt de bal in één keer door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:1

7e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. Prochownik geeft een lange en hoge pass. Gonda probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:2

10e minuut.
Suchy is nu in balbezit. Collado onderschept slim de pass. Collado probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Prochownik speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smaczny neemt de hoekschop. Bălăşoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dzurják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzurják passt de bal zonder na te denken. Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Fudali met een harde bal richting middenveld. Fullerton met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Fudali bokst de bal weg.

17e minuut.
Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Zurita begaat een overtreding. Ärmpalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Fullerton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Fullerton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoffmann. Fullerton raakt geblesseerd tijdens het duel. Fullerton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:3

19e minuut.
Daar is Ärmpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambagioni begaat een overtreding. Ärmpalu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dzurják zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bălăşoiu springt en kopt de bal. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:4

22e minuut.
Fullerton passt de bal in één keer door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu speelt de bal door. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Morin heeft problemen om de bal te vangen. Szulej geeft een hoge lob. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:5

28e minuut.
Smaczny heeft problemen om de bal te vangen. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:6

29e minuut.
Zurita onderschept slim de pass. Fullerton onderschept slim de pass. Fullerton speelt de bal door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal in één keer door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Szulej rent richting de bal. Szulej schiet op doel. Fudali bokst de bal weg. Klungelig pakt Bambagioni de bal. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:7

31e minuut.
Fullerton passt de bal met de wreef. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Collado rent richting de bal. Collado passt de bal in één keer door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulej met een snelle inworp. Dzurják geeft een hoge lob. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita geeft een lange en hoge pass. Agazzino is nu in balbezit. Dzurják geeft de bal voor. Bălăşoiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Szulej rent richting de bal. Szulej passt de bal in één keer door. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:8

43e minuut.
Bambagioni onderschept slim de pass. Szulej onderschept slim de pass. Szulej passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smaczny rent richting de bal. Smaczny passt de bal zonder na te denken. Ärmpalu met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prochownik rent richting de bal. Prochownik geeft een hoge lob. Morin kopt de bal weg. Dzurják geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keen komt het veld opgelopen. Zabłocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 86%, Uks Potrzebowo 14%.
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:8

47e minuut.
Fudali trapt de bal weg. Smaczny kopt de bal weg. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Keen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keen passt de bal zonder na te denken. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Fudali bokst de bal weg. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:9

55e minuut.
Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:10

56e minuut.
Oberstraß geeft een hoge lob. Keen is nu in balbezit. Keen passt de bal zonder na te denken. Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Bălăşoiu de bal onder controle te krijgen. Dzurják rent richting de bal. Dzurják speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:11

64e minuut.
Keen controleert de bal met de borst. Keen speelt de bal door. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fudali met een harde bal richting middenveld. Sergent kopt de bal weg. Keen met een sublieme pass. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Gonda de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sołtysik stond buitenspel. Gonda neemt vlug de vrije trap. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hoffmann probeert de bal met de borst te controleren. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki onderschept slim de pass. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu schiet op doel. Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali met een sublieme pass. Keen speelt de bal door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Prochownik geeft een hoge lob. Dzurják kopt de bal weg. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:12

74e minuut.
Sołtysik passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălăşoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dzurják neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Fudali trapt de bal weg van het doel. Zabłocki kopt de bal weg. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Fudali bokst de bal weg. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:13

76e minuut.
Sołtysik passt de bal in één keer door. Sergent geeft de bal voor. Zabłocki met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:14

83e minuut.
Dzurják rent richting de bal. Dzurják met een sublieme pass. Klungelig pakt Ärmpalu de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:15

84e minuut.
Keen geeft een hoge lob. Prochownik kopt de bal weg. Daar is Ärmpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärmpalu schiet op doel. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:16

88e minuut.
Dzurják passt de bal zonder na te denken. Smaczny rent richting de bal. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zabłocki speelt de bal door. Keen is nu in balbezit. Keen passt de bal met de wreef. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fudali trapt de bal weg van het doel. Smaczny kopt de bal weg. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prochownik met een harde bal richting middenveld. Dzurják kopt de bal weg. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odra Nieboczowy 90%, Uks Potrzebowo 10%.
Odra Nieboczowy - Uks Potrzebowo 0:17