Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.131 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 20506
Uks Potrzebowo Odra Nieboczowy
masz wjeb Tactiek 442
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
65 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 31.6
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Doeltrap. Fudali trapt de bal weg. Fullerton kopt de bal weg. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Prochownik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaczny met een snelle inworp. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sergent controleert de bal met de borst. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal zonder na te denken. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 1:0

6e minuut.
Collado probeert naar een medespeler te passen. Maćkowiak met een sublieme pass. Szulej speelt de bal door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Prochownik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 2:0

9e minuut.
Bălăşoiu kopt de bal weg. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen. Prochownik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Oberstraß de bal. Smaczny rent richting de bal. Smaczny passt de bal in één keer door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali bokst de bal weg. Ärmpalu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Suchy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny passt de bal in één keer door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Fudali bokst de bal weg.

15e minuut.
Sołtysik rent richting de bal. Dzurják verovert de bal door een tackle van achteren. Dzurják probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulej neemt de hoekschop. Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fullerton rent richting de bal. Fullerton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fullerton speelt de bal door. Klungelig pakt Szulej de bal. Szulej passt de bal in één keer door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 4:0

19e minuut.
Zurita rent richting de bal. Fullerton rent richting de bal. Fullerton passt de bal met de wreef. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 5:0

19e minuut.
Sołtysik probeert naar een medespeler te passen. Suchy met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szulej passt de bal zonder na te denken. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu met een sublieme pass. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fudali bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 6:0

24e minuut.
Collado geeft een lange en hoge pass. Daar is Sergent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton rent richting de bal. Fullerton schiet op doel. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fullerton passt de bal met de wreef. Ärmpalu probeert naar een medespeler te passen. Smaczny speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fudali bokst de bal weg. Ärmpalu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 7:0

28e minuut.
Bălăşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăşoiu speelt de bal door. Ärmpalu rent richting de bal. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel. Fudali bokst de bal weg. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 8:0

31e minuut.
Smaczny met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Ärmpalu rent richting de bal. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 9:0

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fudali niet meer kan verder spelen. Kasprzyk komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Prochownik onderschept slim de pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton onderschept slim de pass. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zurita geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szulej met een snelle inworp. Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Ärmpalu geeft een hoge lob. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Smaczny geeft de bal voor. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bambagioni de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smaczny zal de hoekschop nemen. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 10:0

40e minuut.
Agazzino speelt de bal door. Szulej met een sublieme pass. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kasprzyk met een sublieme pass. Smaczny met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Prochownik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Smaczny geeft een hoge lob. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Bambagioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szulej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bălăşoiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Szulej probeert naar een medespeler te passen. Dzurják speelt de bal door. Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 11:0

45e minuut.
Keen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 14%, Odra Nieboczowy 86%.
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 11:0

46e minuut.
Klungelig pakt Sołtysik de bal. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Collado geeft een hoge lob. Daar is Bambagioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Smaczny met de inworp. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu passt de bal met de wreef. Fullerton rent richting de bal. Fullerton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 12:0

50e minuut.
Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Keen de bal onder controle te krijgen. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 13:0

53e minuut.
Agazzino rent richting de bal. Agazzino geeft een lange en hoge pass. Smaczny kopt de bal weg. Bălăşoiu controleert de bal met de borst. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 14:0

57e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton onderschept slim de pass. Fullerton met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Prochownik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 15:0

62e minuut.
Collado passt de bal met de wreef. Smaczny speelt de bal door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 16:0

64e minuut.
Dzurják met een sublieme pass. Smaczny probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 17:0

65e minuut.
Collado rent richting de bal. Collado geeft de bal voor. Bălăşoiu kopt de bal weg. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kasprzyk trapt de bal weg. Keen heeft problemen om de bal te vangen. Keen kopt de bal weg. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 18:0

72e minuut.
Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fullerton passt de bal in één keer door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Kasprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 19:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keen met de inworp. Dzurják rent richting de bal. Dzurják geeft de bal voor. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasprzyk met een sublieme pass. Smaczny kopt de bal weg. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Fullerton onderschept slim de pass. Fullerton passt de bal met de wreef. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 20:0

77e minuut.
Smaczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu geeft een lange en hoge pass. Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kasprzyk trapt de bal weg. Sołtysik kopt de bal weg. Fullerton speelt de bal door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Keen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ärmpalu de bal. Ärmpalu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ärmpalu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß passt de bal in één keer door. Dzurják rent richting de bal. Dzurják geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gonda geeft een hoge lob. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 21:0

85e minuut.
Keen verovert de bal door een tackle van achteren. Keen passt de bal in één keer door. Ärmpalu probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ärmpalu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 22:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Ärmpalu de bal onder controle te krijgen. Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dzurják passt de bal zonder na te denken. Keen is nu in balbezit. Keen probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel. Kasprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 12%, Odra Nieboczowy 88%.
Uks Potrzebowo - Odra Nieboczowy 22:0