Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol FC Kończyska
History Tactiek ATaK
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Adriano speelt de bal door. Gović probeert naar een medespeler te passen. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft een hoge lob. Almerares krijgt zijn hoofd ertegen. Guentzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Marulanda neemt de hoekschop. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović met een sublieme pass. Almerares is nu in balbezit. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 1:0

16e minuut.
Słonimski met een sublieme pass. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski rent richting de bal. de Neve onderschept slim de pass. de Neve draait met de bal, schiet en ... Ondulado bokst de bal weg.

18e minuut.
Mrdaković onderschept slim de pass. Mrdaković speelt de bal door. Gović rent richting de bal. Gović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 2:0

19e minuut.
Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak met een sublieme pass. de Neve heeft problemen om de bal te vangen. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 2:1

23e minuut.
Kupcik geeft de bal voor. Rybus geeft een lange en hoge pass. Pilich geeft een hoge lob. de Neve is nu in balbezit. de Neve schiet op doel. Ondulado bokst de bal weg.

32e minuut.
Sánchez Curiel probeert naar een medespeler te passen. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki met een sublieme pass. de Neve rent richting de bal. de Neve haalt uit met een fantastische trap. Ondulado bokst de bal weg. Saravia heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 2:2

34e minuut.
Adriano rent richting de bal. Adriano passt de bal in één keer door. Marulanda rent richting de bal. Marulanda geeft een lange en hoge pass. Almerares springt en kopt de bal. Guentzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek passt de bal met de wreef. Daar is de Neve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Neve schiet op doel. Ondulado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 53%, FC Kończyska 47%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 2:3

51e minuut.
Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Zahko probeert naar een medespeler te passen. Dumiok rent richting de bal. Marulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Marulanda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pilich geeft de bal voor. de Neve rent richting de bal. de Neve speelt de bal door. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Rybus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adriano geeft een lange en hoge pass. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLKS Lechia Sędziszów Małopol 52%, FC Kończyska 48%.
MLKS Lechia Sędziszów Małopol - FC Kończyska 2:3