Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kończyska MLKS Lechia Sędziszów Małopol
ATaK Tactiek History
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 59
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Adriano probeert naar een medespeler te passen. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda speelt de bal door. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gović onderschept slim de pass. Gović met een sublieme pass. Adriano probeert naar een medespeler te passen. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares draait met de bal, schiet en ... Guentzel bokst de bal weg.

17e minuut.
Almerares kopt de bal weg. Mrdaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović is nu in balbezit. Gović schiet op doel. Pilich probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 0:1

18e minuut.
Gović probeert naar een medespeler te passen. de Neve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybus. Rybus krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Inworp. Sánchez Curiel met een snelle inworp. Słonimski met een sublieme pass. de Neve rent richting de bal. de Neve speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pilich kopt de bal weg. Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een hoge lob. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak speelt de bal door. de Neve is nu in balbezit. de Neve haalt uit met een fantastische trap. Ondulado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zahko passt de bal met de wreef. Adriano is nu in balbezit. Adriano passt de bal in één keer door. Almerares rent richting de bal. Almerares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kończyska 53%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 47%.
FC Kończyska - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 0:1

53e minuut.
Mrdaković passt de bal zonder na te denken. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda passt de bal in één keer door. Mrdaković is nu in balbezit. Mrdaković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marulanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zahko geeft een hoge lob. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ondulado probeert naar een medespeler te passen. Mrdaković rent richting de bal. Sánchez Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Curiel geeft de bal voor. Kijek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Marulanda kopt de bal weg. Mrdaković speelt de bal door. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares schiet op doel. Guentzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 0:2

83e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Sandecki passt de bal in één keer door. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Kijek is nu in balbezit. Kijek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kończyska 54%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 46%.
FC Kończyska - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 0:2