Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGH RADOM 2 Bukietowa Team
32212zw Tactiek rog3
51% Balbezit 49%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Peneş kopt de bal weg. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa rent richting de bal. Aiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abatantuono met een snelle inworp. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti passt de bal met de wreef. Kardáš rent richting de bal. Kardáš schiet op doel. Gündüzler bokst de bal weg.

10e minuut.
Abatantuono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertarelli. Abatantuono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traineira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abatantuono rent richting de bal. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Gündüzler bokst de bal weg. Kardáš rent richting de bal. Kardáš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Passaretti probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Olivares met de inworp. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Olivares met de inworp. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abatantuono met de inworp. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Quang Ðạt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivares met de inworp. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kardáš heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kardáš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traineira komt bij de bal en schiet. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aiuti de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olivares neemt de hoekschop. Abatantuono speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Rybicki de bal. Inworp. Abatantuono met een snelle inworp. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aiuti rent richting de bal. Aiuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 19%, Bukietowa Team 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AGH RADOM 2 - Bukietowa Team 0:0

46e minuut.
Bilandžija komt het veld opgelopen. Giunta komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Passaretti met een sublieme pass. Inworp. Olivares met de inworp. Aiuti heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Abatantuono rent richting de bal. Abatantuono passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aiuti de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Bukietowa Team 1:0

58e minuut.
Inworp. Olivares met de inworp. Aiuti probeert naar een medespeler te passen. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš draait met de bal, schiet en ... Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Abatantuono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiuti met een sublieme pass. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Bukietowa Team 2:0

63e minuut.
Abatantuono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti passt de bal met de wreef. Kardáš rent richting de bal. Kardáš haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kardáš rent richting de bal. Kardáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - Bukietowa Team 3:0

68e minuut.
Türkoğlu speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares geeft de bal voor. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Gündüzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kardáš is nu in balbezit. Aiuti rent richting de bal. Kardáš is nu in balbezit. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Olivares kan de bal niet met de borst controleren. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olivares neemt de hoekschop. Aiuti kopt de bal weg. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 20%, Bukietowa Team 80%.
AGH RADOM 2 - Bukietowa Team 3:0