Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.131 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 27010
Uks Potrzebowo Sieje7
masz wjeb Tactiek 541
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
44 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 10
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 48.4
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov geeft de bal voor. Alvarez kopt de bal weg. Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Cuneo onderschept slim de pass. Cuneo speelt de bal door. Tzekos probeert naar een medespeler te passen. Doente is nu in balbezit. Doente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu is nu in balbezit. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szulej rent richting de bal. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Tündersepp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gonda met een sublieme pass. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal in één keer door. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Vertongen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez passt de bal met de wreef. Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Sieje7 1:0

15e minuut.
Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarez maakt een afschuwelijke overtreding. Bălăşoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzurják met een snel genomen vrije trap. Daar is Ärmpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Vertongen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Sieje7 2:0

16e minuut.
Smaczny met een snelle inworp. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki speelt de bal door. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kozdra verovert de bal door een tackle van achteren. Kozdra geeft de bal voor. Rodas rent richting de bal. Ärmpalu onderschept slim de pass. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Vertongen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zabłocki kopt de bal weg. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündersepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ärmpalu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabłocki wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kozdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozdra probeert naar een medespeler te passen. Smaczny met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Vertongen bokst de bal weg.

38e minuut.
Cuneo passt de bal met de wreef. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuneo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cuneo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Szulej is nu in balbezit. Szulej met een sublieme pass. Smaczny met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... Vertongen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Sieje7 3:0

42e minuut.
Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki met een sublieme pass. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keen komt het veld opgelopen. Maćkowiak komt het veld opgelopen. Agazzino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 38%, Sieje7 62%.
Uks Potrzebowo - Sieje7 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Doente de bal. Ärmpalu onderschept slim de pass. Alvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarez krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Smaczny is nu in balbezit. Smaczny geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Sieje7 4:0

52e minuut.
Bălăşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tündersepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu onderschept slim de pass. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Sieje7 5:0

54e minuut.
Smaczny rent richting de bal. Alvarez geeft een hoge lob. Agazzino probeert naar een medespeler te passen. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Vertongen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bălăşoiu met een sublieme pass. Smaczny met een sublieme pass. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu schiet op doel. Vertongen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Keen met de inworp. Dzurják is nu in balbezit. Dzurják geeft de bal voor. Bălăşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vertongen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ärmpalu rent richting de bal. Tündersepp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ärmpalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ärmpalu neemt de penalty, wat een uithaal! Vertongen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Smaczny is nu in balbezit. Smaczny met een sublieme pass. Keen speelt de bal door. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Vertongen bokst de bal weg. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ärmpalu is nu in balbezit. Rodas probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dzurják rent richting de bal. Dzurják passt de bal in één keer door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel. Alvarez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Ärmpalu onderschept slim de pass. Ärmpalu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vertongen met een harde bal richting middenveld. Dzurják is nu in balbezit. Met opzet legt Sitek zijn tegenspeler op de grond. Sitek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Smaczny speelt de bal door. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu met een sublieme pass. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smaczny neemt de hoekschop. Bălăşoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Keen passt de bal zonder na te denken. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uks Potrzebowo - Sieje7 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uks Potrzebowo 24%, Sieje7 76%.
Uks Potrzebowo - Sieje7 6:0