Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qter Odra Nieboczowy
nova2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 31.2
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bambagioni passt de bal zonder na te denken. Daar is Rołka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Maebe is nu in balbezit. Maebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 1:0

4e minuut.
Maebe geeft een lange en hoge pass. Łatczewski speelt de bal door. Paszek speelt de bal door. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Prochownik de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Rołka rent richting de bal. Rołka passt de bal in één keer door. Maebe heeft problemen om de bal te vangen. Maebe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maebe de bal. Maebe draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 2:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu schiet op doel. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Maebe rent richting de bal. Maebe haalt uit met een fantastische trap. Prochownik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 3:0

30e minuut.
Simić is nu in balbezit. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita passt de bal in één keer door. Maebe rent richting de bal. Maebe schiet op doel. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Prochownik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rołka met een snelle inworp. Maebe rent richting de bal. Maebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paszek passt de bal zonder na te denken. Simić is nu in balbezit. Simić passt de bal met de wreef. Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Maebe haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert naar een medespeler te passen. Paszek kopt de bal weg. Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 4:0

43e minuut.
Andrun kopt de bal weg. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu speelt de bal door. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe haalt uit met een fantastische trap. Fudali bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 5:0

45e minuut.
Bambagioni kopt de bal weg. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek met een sublieme pass. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qter 21%, Odra Nieboczowy 79%.
Qter - Odra Nieboczowy 5:0

47e minuut.
Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka rent richting de bal. Rołka passt de bal met de wreef. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu draait met de bal, schiet en ... Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paszek is nu in balbezit. Paszek passt de bal zonder na te denken. Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Găleşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 6:0

48e minuut.
Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găleşanu speelt de bal door. Maebe rent richting de bal. Maebe schiet op doel. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 7:0

52e minuut.
Rołka kopt de bal weg. Maebe rent richting de bal. Maebe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Găleşanu de bal. Găleşanu schiet op doel. Fudali bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paszek zal de hoekschop nemen. Maebe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 8:0

53e minuut.
Rołka met een snelle inworp. Maebe is nu in balbezit. Simić rent richting de bal. Maebe rent richting de bal. Maebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Germino passt de bal in één keer door. Maebe rent richting de bal. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe onderschept slim de pass. Maebe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Paszek geeft een hoge lob. Rołka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maebe rent richting de bal. Maebe haalt uit met een fantastische trap. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 9:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fudali met een harde bal richting middenveld. Rołka kopt de bal weg. Maebe probeert de bal met de borst te controleren. Maebe draait met de bal, schiet en ... Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Zurita met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maebe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 10:0

62e minuut.
Fudali met een sublieme pass. Łatczewski rent richting de bal. Met opzet legt Hoffmann zijn tegenspeler op de grond. Hoffmann krijgt een gele kaart. Łatczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łatczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe schiet op doel. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Łatczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łatczewski geeft een hoge lob. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Pawlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita begaat een overtreding. Zurita krijgt een gele kaart. Simić raakt geblesseerd tijdens het duel. Simić wilt de vrije trap nemen. Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sergent bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek onderschept slim de pass. Paszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Maebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maebe draait met de bal, schiet en ... Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maebe rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sołtysik is nu in balbezit. Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta geeft de bal voor. Maebe is nu in balbezit. Maebe draait met de bal, schiet en ... Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bambagioni met een sublieme pass. Simić heeft problemen om de bal te vangen. Simić speelt de bal door. Rołka is nu in balbezit. Rołka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Simić verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal met de wreef. Maebe rent richting de bal. Maebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fudali trapt de bal weg van het doel. Simić kopt de bal weg. Daar is Pawlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rołka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zurita de bal. Simić probeert naar een medespeler te passen. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bambagioni de bal. Paszek is nu in balbezit. Paszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 11:0

79e minuut.
Maebe passt de bal met de wreef. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe is nu in balbezit. Maebe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prochownik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rołka wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Paszek probeert de bal met de borst te controleren. Paszek met een sublieme pass. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qter - Odra Nieboczowy 12:0

83e minuut.
Rołka rent richting de bal. Rołka met een sublieme pass. Maebe is nu in balbezit. Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Fudali met een harde bal richting middenveld. Rołka kopt de bal weg. Maebe heeft problemen om de bal te vangen. Maebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fudali met een harde bal richting middenveld. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek passt de bal in één keer door. Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Găleşanu haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qter 13%, Odra Nieboczowy 87%.
Qter - Odra Nieboczowy 12:0