Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sosnówka ZlejeCieJarzynka
czyżu Tactiek 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Elliotsson is nu in balbezit. Elliotsson met een sublieme pass. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn is nu in balbezit. Corryn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - ZlejeCieJarzynka 1:0

9e minuut.
Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Froment probeert naar een medespeler te passen. Dobrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrava geeft een hoge lob. Heavy rent richting de bal. Heavy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šajin passt de bal in één keer door. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson passt de bal in één keer door. Corryn is nu in balbezit. Corryn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cocker passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Campos probeert naar een medespeler te passen. Elliotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliotsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Šajin probeert naar een medespeler te passen. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson probeert naar een medespeler te passen. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Borys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - ZlejeCieJarzynka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sosnówka 43%, ZlejeCieJarzynka 57%.
F.C. Sosnówka - ZlejeCieJarzynka 2:0

52e minuut.
Parobczy probeert de bal aan de voet te houden. Elliotsson probeert naar een medespeler te passen. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Borys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - ZlejeCieJarzynka 3:0

56e minuut.
Inworp. Campos met de inworp. Cocker is nu in balbezit. Cocker geeft een lange en hoge pass. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campos neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Corryn rent richting de bal. Corryn draait met de bal, schiet en ... Borys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

70e minuut.
Cocker met een sublieme pass. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson passt de bal met de wreef. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Cocker verovert de bal door een tackle van achteren. Cocker passt de bal in één keer door. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Dobrava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Froment, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froment passt de bal in één keer door. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Elliotsson de bal. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa speelt de bal door. Domecki rent richting de bal. Heavy geeft een lange en hoge pass. Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sosnówka 47%, ZlejeCieJarzynka 53%.
F.C. Sosnówka - ZlejeCieJarzynka 3:0