Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy tetrahydro
Pro 2 Tactiek bratanek
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Brtiš rent richting de bal. Brtiš speelt de bal door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez schiet op doel. Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Enginar met een sublieme pass. Prado kopt de bal weg. Mekhloufi speelt de bal door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado speelt de bal door. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - tetrahydro 0:1

30e minuut.
Mekhloufi passt de bal met de wreef. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande rent richting de bal. Quiñónez onderschept slim de pass. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Corona met een snelle inworp. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante speelt de bal door. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Sędziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 67%, tetrahydro 33%.
FC Dzikie Kabanosy - tetrahydro 0:1

51e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Brtiš kopt de bal weg. Prado met een sublieme pass. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Madroño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado passt de bal met de wreef. Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brtiš met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Enginar bokst de bal weg.

70e minuut.
Deserta geeft een hoge lob. Aleksandrović heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez rent richting de bal. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Enginar trapt de bal weg. Infante controleert de bal met de borst. Mekhloufi speelt de bal door. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez schiet op doel. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez schiet op doel. Enginar bokst de bal weg.

79e minuut.
Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dzikie Kabanosy - tetrahydro 1:1

85e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Prado met een sublieme pass. Daar is Quiñónez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiñónez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 65%, tetrahydro 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dzikie Kabanosy - tetrahydro 1:1