Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro Huk spadającego liścia
bratanek Tactiek główny diament
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Mucović met een sublieme pass. Blom rent richting de bal. Mucović onderschept slim de pass. Mucović geeft de bal voor. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Huk spadającego liścia 0:1

14e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Brtiš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortega. Ortega krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Blom rent richting de bal. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Madroño kopt de bal weg. Brtiš rent richting de bal. Brtiš speelt de bal door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. MacKessock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Aleksandrov onderschept slim de pass. Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. Sanders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski draait met de bal, schiet en ... Sędziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oncică rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brtiš geeft de bal voor. Quiñónez is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brtiš neemt de hoekschop. Quiñónez maakt een snoekduik en kopt de bal. MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Madroño passt de bal in één keer door. Daar is Brtiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtiš met een sublieme pass. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez schiet op doel. MacKessock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mucović kopt de bal weg. Blom geeft de bal voor. Wrona probeert de bal aan de voet te houden. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... MacKessock werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 28%, Huk spadającego liścia 72%.
tetrahydro - Huk spadającego liścia 0:1

56e minuut.
Aleksandrov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brtiš kopt de bal weg. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Donaubauer komt het veld opgelopen. Keruzoré komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kowalczyk geeft een lange en hoge pass. Cerber kopt de bal weg. Mucović geeft een lange en hoge pass. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oncică heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. MacKessock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mekhloufi geeft een hoge lob. Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tetrahydro - Huk spadającego liścia 1:1

67e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Madroño rent richting de bal. Madroño met een sublieme pass. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ... MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Donaubauer passt de bal met de wreef. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado geeft een hoge lob. Keruzoré krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Huk spadającego liścia 2:1

72e minuut.
Mekhloufi rent richting de bal. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal zonder na te denken. Brtiš rent richting de bal. Brtiš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brtiš rent richting de bal. Brtiš probeert naar een medespeler te passen. Prado met een sublieme pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Prado met een sublieme pass. Brtiš is nu in balbezit. Brtiš passt de bal zonder na te denken. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Huk spadającego liścia 3:1

79e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal zonder na te denken. Donaubauer met een sublieme pass. Prado geeft een lange en hoge pass. Keruzoré springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Keruzoré rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brtiš neemt de hoekschop. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. MacKessock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cerber met een sublieme pass. Prado probeert naar een medespeler te passen. Brtiš rent richting de bal. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi geeft een hoge lob. Mucović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Huk spadającego liścia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 27%, Huk spadającego liścia 73%.
tetrahydro - Huk spadającego liścia 4:1