Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy ZlejeCieJarzynka
Pro 2 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 46.7
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz passt de bal zonder na te denken. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ... Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Martinet onderschept slim de pass. Corona is nu in balbezit. Corona passt de bal in één keer door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Catarrinho speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Froment. Froment krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho passt de bal in één keer door. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Heavy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mainardi geeft een hoge lob. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Temel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - ZlejeCieJarzynka 1:0

33e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap. Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - ZlejeCieJarzynka 2:0

36e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Casagrande rent richting de bal. Casagrande geeft een hoge lob. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Catarrinho probeert naar een medespeler te passen. Temel rent richting de bal. Temel geeft een hoge lob. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - ZlejeCieJarzynka 3:0

44e minuut.
Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martinet de bal. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 39%, ZlejeCieJarzynka 61%.
FC Dzikie Kabanosy - ZlejeCieJarzynka 3:0

49e minuut.
Zasusz geeft een hoge lob. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante met een sublieme pass. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Catarrinho speelt de bal door. Parobczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kapor kan de bal niet met de borst controleren. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel geeft een lange en hoge pass. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Aleksandrović geeft de bal voor. Parobczy controleert de bal met de borst. Temel is nu in balbezit. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Domecki rent richting de bal. Mainardi onderschept slim de pass. Mainardi passt de bal met de wreef. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Parobczy geeft een hoge lob. Nəcəfsoy kopt de bal weg. Temel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Temel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - ZlejeCieJarzynka 4:0

88e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Mares met een sublieme pass. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Temel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zasusz schiet op doel. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Corona kopt de bal weg. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 37%, ZlejeCieJarzynka 63%.
FC Dzikie Kabanosy - ZlejeCieJarzynka 4:0