Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] K.S. Siedlce
kosmoos Tactiek atak1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Rusoiu kopt de bal weg. Yengeç heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca draait met de bal, schiet en ... Bizunovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Inworp. Soudek met de inworp. Leino is nu in balbezit. Leino geeft de bal voor. Brene maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - K.S. Siedlce 1:0

27e minuut.
Ganz geeft een hoge lob. Soudek kopt de bal weg. Leino speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gospodinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

32e minuut.
Kapusta met een sublieme pass. Yengeç rent richting de bal. Yengeç passt de bal in één keer door. Jakubec rent richting de bal. Jakubec haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius bokst de bal weg.

33e minuut.
Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem probeert naar een medespeler te passen. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yengeç passt de bal in één keer door. Šepa is nu in balbezit. Šepa geeft de bal voor. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Soudek verovert de bal door een tackle van achteren. Yengeç verovert de bal door een tackle van achteren. Yengeç speelt de bal door. Jakubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Harlem is nu in balbezit. Harlem passt de bal met de wreef. Daar is Brene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - K.S. Siedlce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 53%, K.S. Siedlce 47%.
Ridless Empire [?] - K.S. Siedlce 2:0

51e minuut.
Soudek onderschept slim de pass. Soudek met een sublieme pass. Brene is nu in balbezit. Brene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - K.S. Siedlce 3:0

53e minuut.
Kapusta rent richting de bal. Kapusta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt den Goei de bal. Jakubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lozano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapusta met een snelle inworp. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Iarca heeft problemen om de bal te vangen. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een hoge lob. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ... Leifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kapusta speelt de bal door. Pennaccino is nu in balbezit. Pennaccino passt de bal in één keer door. Jakubec rent richting de bal. Jakubec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yengeç passt de bal zonder na te denken. den Goei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç speelt de bal door. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca schiet op doel. Bizunovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Harlem rent richting de bal. Brene met een sublieme pass. Rusoiu is nu in balbezit. Stopyra onderschept slim de pass. Stopyra geeft de bal voor. Leifsson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 49%, K.S. Siedlce 51%.
Ridless Empire [?] - K.S. Siedlce 3:0