Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro Pepik United
bratanek Tactiek Nowa
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten weak
formidable Passen weak
solid Verdedigen average


3e minuut.
Deserta is nu in balbezit. Deserta geeft de bal voor. Keruzoré kopt de bal weg. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński passt de bal zonder na te denken. Prado met een sublieme pass. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cerber verovert de bal door een tackle van achteren. Cerber geeft de bal voor. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. Szeléndi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Brtiš heeft problemen om de bal te vangen. Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado geeft de bal voor. Keruzoré krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Pepik United 1:0

16e minuut.
Madroño passt de bal zonder na te denken. Sarantis rent richting de bal. Sarantis passt de bal zonder na te denken. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Gradkowski rent richting de bal. Mekhloufi maakt een afschuwelijke overtreding. Mekhloufi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Szeléndi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Mekhloufi kopt de bal weg. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Blom passt de bal in één keer door. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal zonder na te denken. Daar is Szczeciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Pepik United 2:0

26e minuut.
Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mekhloufi speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Pepik United 3:0

38e minuut.
Gregorczyk geeft de bal voor. Brtiš is nu in balbezit. Brtiš met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Keruzoré rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczeciński. Keruzoré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brtiš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Keruzoré springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 24%, Pepik United 76%.
tetrahydro - Pepik United 3:0

53e minuut.
Subczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brtiš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mekhloufi geeft de bal voor. Szczeciński rent richting de bal. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Szeléndi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Pepik United 4:0

63e minuut.
Donaubauer komt het veld opgelopen. Quiñónez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pielecha de bal. Brtiš is nu in balbezit. Brtiš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal met de wreef. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Szeléndi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Pepik United 5:0

72e minuut.
Mekhloufi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prado de bal. Prado geeft de bal voor. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Madroño speelt de bal door. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal in één keer door. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Szeléndi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brtiš rent richting de bal. Brtiš probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Pepik United 6:0

82e minuut.
Quiñónez is nu in balbezit. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal zonder na te denken. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Szeléndi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sarantis verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deserta. Pańczyszyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawenta komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sanders probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi geeft de bal voor. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cerber is nu in balbezit. Cerber geeft een hoge lob. Sołdecki is nu in balbezit. Quiñónez onderschept slim de pass. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Libiszewski geeft een lange en hoge pass. Donaubauer kopt de bal weg. Mekhloufi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 22%, Pepik United 78%.
tetrahydro - Pepik United 6:0