Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZlejeCieJarzynka Huk spadającego liścia
433 Tactiek główny diament
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy is nu in balbezit. Banaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - Huk spadającego liścia 0:1

18e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Parobczy is nu in balbezit. Banaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Sgambati rent richting de bal. Martinet verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZlejeCieJarzynka - Huk spadającego liścia 1:1

27e minuut.
Sebes met een sublieme pass. Klungelig pakt Mucović de bal. Mucović passt de bal zonder na te denken. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Chiţa is nu in balbezit. Banaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică draait met de bal, schiet en ... Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Asilefe probeert naar een medespeler te passen. Oncică rent richting de bal. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică rent richting de bal. Oncică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZlejeCieJarzynka 58%, Huk spadającego liścia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZlejeCieJarzynka - Huk spadającego liścia 1:1

55e minuut.
Dobrava speelt de bal door. Froment rent richting de bal. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrava verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrava geeft een lange en hoge pass. Paal! Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - Huk spadającego liścia 2:1

70e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega met een sublieme pass. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski schiet op doel. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZlejeCieJarzynka - Huk spadającego liścia 2:2

81e minuut.
Martinet haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert naar een medespeler te passen. Chiţa speelt de bal door. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment draait met de bal, schiet en ... Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Chiţa passt de bal zonder na te denken. Mucović heeft problemen om de bal te vangen. Mucović met een sublieme pass. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZlejeCieJarzynka 51%, Huk spadającego liścia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZlejeCieJarzynka - Huk spadającego liścia 2:2