Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sosnówka FC Dzikie Kabanosy
czyżu Tactiek Pro 2
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Temel rent richting de bal. Infante met een sublieme pass. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cocker de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Şıxlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerroni geeft een hoge lob. Casagrande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corryn rent richting de bal. Corryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 1:0

16e minuut.
Mares probeert naar een medespeler te passen. Aleksandrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrović geeft een lange en hoge pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cerroni is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante passt de bal in één keer door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cerroni is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

30e minuut.
Cocker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel. Muzikant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 1:1

33e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński onderschept slim de pass. Infante onderschept slim de pass. Infante geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Temel is nu in balbezit. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocker verovert de bal door een tackle van achteren. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 1:2

39e minuut.
Temel probeert naar een medespeler te passen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos begaat een overtreding. Saravakos krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Mainardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šajin met een snelle inworp. Hácha geeft een hoge lob. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aleksandrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn onderschept slim de pass. Corryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sosnówka 57%, FC Dzikie Kabanosy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 2:2

46e minuut.
Mainardi passt de bal met de wreef. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel. Muzikant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Cocker geeft een hoge lob. Mainardi rent richting de bal. Mainardi passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Muzikant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 2:3

70e minuut.
Catarrinho passt de bal met de wreef. Cocker bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel draait met de bal, schiet en ... Muzikant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 2:4

73e minuut.
Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lipiński ... Strafschop! Lipiński krijgt een gele kaart. Temel raakt geblesseerd tijdens het duel. Infante legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Muzikant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 2:5

74e minuut.
Temel kopt de bal weg. Lipiński rent richting de bal. Temel onderschept slim de pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zasusz probeert de bal met de borst te controleren. Cerroni verovert de bal door een tackle van achteren. Infante begaat een overtreding. Infante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sosnówka 61%, FC Dzikie Kabanosy 39%.
F.C. Sosnówka - FC Dzikie Kabanosy 2:5