Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sosnówka Ridless Empire [?]
czyżu Tactiek kosmoos
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Vornicu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leino de bal. Leino geeft de bal voor. Brene heeft problemen om de bal te vangen. Brene haalt uit met een fantastische trap. Muzikant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Depeccati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campos de bal. Soudek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soudek krijgt een gele kaart. Campos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cocker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaucsar maakt een snoekduik en kopt de bal. Bizunovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Harlem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brene de bal. Stopyra rent richting de bal. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. Muzikant werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vornicu met een sublieme pass. Depeccati rent richting de bal. Depeccati passt de bal in één keer door. Leino is nu in balbezit. Leino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Harlem met een snelle inworp. Stopyra geeft een lange en hoge pass. Brene krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Saravakos de bal. Muzikant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sosnówka - Ridless Empire [?] 0:1

28e minuut.
Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliotsson speelt de bal door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Bizunovičius bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hácha verovert de bal door een tackle van achteren. Harlem geeft een hoge lob. Brene heeft problemen om de bal te vangen. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra draait met de bal, schiet en ... Muzikant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sosnówka 66%, Ridless Empire [?] 34%.
F.C. Sosnówka - Ridless Empire [?] 0:1

46e minuut.
den Goei passt de bal met de wreef. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson geeft een hoge lob. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Leino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Depeccati de bal. Depeccati met een sublieme pass. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Depeccati geeft een lange en hoge pass. Brene is nu in balbezit. Hácha onderschept slim de pass. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Depeccati passt de bal met de wreef. Saravakos geeft een lange en hoge pass. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sosnówka 58%, Ridless Empire [?] 42%.
F.C. Sosnówka - Ridless Empire [?] 0:1