Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy Pepik United
Pro 2 Tactiek Nowa
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 26.5
formidable Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Temel rent richting de bal. Tustanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəcəfsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zasusz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Catarrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho probeert naar een medespeler te passen. Kosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Klungelig pakt Krawczyk de bal. Mares rent richting de bal. Krawczyk begaat een overtreding. Krawczyk krijgt een gele kaart. Mares raakt geblesseerd tijdens het duel. Mares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Temel probeert de bal aan de voet te houden. Temel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Mares kopt de bal weg. Infante met een sublieme pass. Klungelig pakt Zasusz de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 1:0

25e minuut.
Catarrinho met een snelle inworp. Mares rent richting de bal. Mares geeft de bal voor. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Infante is nu in balbezit. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tustanowski krijgt een gele kaart. Zasusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mares neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 2:0

40e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. Tustanowski heeft problemen om de bal te vangen. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. Ludwiczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 3:0

44e minuut.
Catarrinho geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Temel de bal onder controle te krijgen. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 28%, Pepik United 72%.
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 3:0

50e minuut.
Kosnowski geeft een hoge lob. Łęgowski heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho geeft de bal voor. Temel krijgt zijn hoofd ertegen. Ludwiczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 4:0

54e minuut.
Nəcəfsoy geeft de bal voor. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel. Ludwiczak bokst de bal weg. Kosnowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zasusz de bal. Zasusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Corona heeft problemen om de bal te vangen. Corona geeft een hoge lob. Temel kopt de bal weg. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Temel rent richting de bal. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Catarrinho geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Sołdecki trapt de bal weg. Catarrinho kopt de bal weg. Zasusz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Zasusz de bal. Zasusz passt de bal met de wreef. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 5:0

77e minuut.
Gradkowski geeft een hoge lob. Corona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Temel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temel schiet op doel. Zasusz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Temel heeft problemen om de bal te vangen. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal met de wreef. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mainardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainardi geeft een hoge lob. Mares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 6:0

89e minuut.
Krawczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rępał de bal. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 23%, Pepik United 77%.
FC Dzikie Kabanosy - Pepik United 6:0